Den stora frågan är huruvida det börjar arta sig nu, eller inte?

Det har vart många klagomål på #Call of Duty: Black Ops. Härligt, irriterande, eller mystiskt nog lite olika till de tre olika huvudformaten. Just Playstation 3-utgåvan har av många bedömts som fullständigt ospelbart, även på senare tid, men en nysläppt uppdatering (1.05) utlovar åtminstone vissa förbättringar.

Klicka för mer information

- Improved party reliability when leaving with party – an additional step in an ongoing series of party improvements continued in the next patch.
- Improved UPnP functionality – further expands the game's capability to open NATs on routers with universal plug and play enabled.
- Enabled mute functionality in Playercards in the pre-game lobby.
- Enabled kick functionality in party and private match lobbies.
- Addressed an issue where the pre-game lobby would not always display properly when multiple players leave the lobby after a team split.
- Addressed an issue where the pre-game lobby would appear stuck on the countdown timer while waiting to balance teams.

Så, fungerar det eller inte? Och tycker du att den senaste stora uppdateringen hjälpte eller stjälpte Xbox 360- och Windows-utgåvorna?

Köpte spelet för några dagar sedan och jag har inte stött på några problem (Xbox 360). Lätt ett av de bästa spelen jag någonsin har spelat. Bra jobbat, Treyarch! 26/12 Dessutom kan man ha exakt samma grafik motor till 2 olika spel men endå få FPS drops . Beroende hur stora kartor det är + hur bra optimerade de är .. Har lyckat fått FPS dropps på gamla HL motorn för jag varit kass på att optimerat kartor till det.! .... 23/12 svårt att anpassa till pc hårdvara PYTTSAN.. hur kan andra spel lyckas då? nej detta är ett överhypat jävla skitspel som får spelrecensenter att framstå som idioter eftersom dom alla hyllade det till skyarna.. hur många tusen köpare har inte känt sig... 23/12 De flesta pc-spelen på marknaden stöder inte grafikkorten etc. på laptops. 23/12 Vad som verkade så bra, blev istället ett bildspel med konstiga flashande ljus till PC. 23/12 Det jag egentligen ville säga med mitt tidigare inlägg var att det är svårt att täcka in alla eventuella hårdvaruuppsättningar när man optimerar ett spel till PC. Oftast kommer ju patchar ut när man märker att t ex en viss konfiguration av datorer har... 23/12 @l00c0 Jag har inge proplem med uppdateringen till 360 :P enligt mig så blev det bättre 23/12 Det behöver ju inte nödvändigtvis ha med att Treyarch är dåliga utvecklare, en annan plausibel förklaring är att det har med Activision att göra, att de pushat utvecklarna att komma ut med något halvfärdigt. 23/12 Om dom bara kunde fixa pc versionen också... 23/12 Black ops engine bygger vidare från WaW. WaW skapades med en uppgraderad version av IW motorn. Där gick dom skilda vägar. Så även om det var "samma" i grunden så är det ändå olika nu i hur allting funkar. 23/12
Skicka en rättelse