Shoppa Valves plattformspussel online eller på skiva när det släpps i vår.

I april släpper #Valve Windows- och Mac-versioner av #Portal 2 i nätbutiken Steam och många är vi som väntar på att sätta tänderna i den nya tårtan (eller...?). Om du föredrar att köpa dina spel i butik (eller hellre införskaffar det till PS3 eller 360) ger #EA det lugnande beskedet att de tagit sig an uppgiften att få ut spelet via mer traditionella kanaler.

Portal 2:s releasedatum är satt till den 18 april och det släpps som sagt till Windows, Mac, PS3 och Xbox 360. Vi tog pulsen på det i somras och vi håller tummarna hårt för att Valve prickar premiärdatumet. Och kolla in den senaste filmen från co-op-läget nedan - socialiserande robotar i högform.

[video=6716]

I den kooperativa delen utav spelet. 24/12 nä vänta...är detta seriöst? är man 2 robotar? när fan sa dom att det var så här? hadde lite hopp för detta spel innan men inget nu. 24/12 Jag gillar lådor till konsol. Till PC där emot är jag lat, oerhört lat. Hela rubbet går in på Steam. 23/12 japp att ha endast virtuel käns som att jag lika gärna kunde tankat det olagligt. skiva gör att jag känner att jag äger spelet och att det inte är pirat v. 23/12 Vissa vill ha det i handen 23/12 Det är inte ens samma pris i alla EU-länder upptäckte jag igår, jag skulle köpa två spel i julklapp när jag satt på jobbet och Left 4 Dead 2 var en bra bit billigare i Norge som vårt Internet går genom (6.99 istället för 9.99). 23/12 Problemet är bara att det inte är steam som sätter priserna. Det är utgivarna. Finns gott om spel som sätter Euro priset lägre än priset i dollar, men steam har inget med det att göra. (Sen betalar vi skatt i de flesta EU länder också.) 23/12 Det verkar ju gå att använda http://store.steampowered.com/?cc=US och logga in o fortfarande ha dollar :P Nu kanske man ska börja handla med den här adressen istället.. så dåligt att dem tog bort möjligheten från menyn att välja vilken valuta man vill... 23/12 Problemet med Steam är att de i princip alltid tror att $1 = 1€, vilket inte stämmer. Därmed är priserna enormt mycket högre här i Sverige jämfört med USA. Går ni hit: http://store.steampowered.com/?cc=US så ser ni att USA har mycket lägre priser jämför... 23/12 Folk är lata och vill ha spelet direkt. 23/12
Skicka en rättelse