#Bethesdas kommande #tredje del i den klassiska #Fallout-serien är omgärdad av diskussion, längtan och skepsis. I ett foruminlägg svarar företaget på inte mindre än 25 frågor som folk ställt, varav några givetvis handlar om förekomsten av element som sex, droger, slaveri, kannibalism och annat viktigt. Det blir inget naket eller barnamördande, men i övrigt förekommer det mesta, med fokus på slaveri, barn, droger och beroende.

I think if you look at Fallout 1, and the footprint it has with the topics you ask about, Fallout 3 is pretty much the same, in that it features the types of things you mention at about the same rate, no more, no less. Drugs and drug addiction play a larger role perhaps, as it's a key gameplay device. I think the heart of this question is "has the harshness and maturity of the world of Fallout 3 been tempered from the earlier games?" and I can certainly say "No, it hasn't been."

Så länge man själv är medveten om att det är fördommar så tycker jag det är helt okej att ha det. 10/07 Hmpf var inte sådär jätteförtjust i allt som stod där, men tänker ändå inte dömma spelet på förhand :P 09/07 Sex finns ju för fasen i Sims 2. Inte för att jag orkar gnälla ifall det är borta från Fallout 3, finns andra saker som verkar betydligt sämre. 09/07 Precis, de är ju faktiskt i åldrarna 14-40, glöm inte bort alla klagande teens... 30-40, jösses, vad tänkte du på?;) 09/07 Inte hälsosamt att ha så mycket fördommar som du har, ett litet tips bara. 09/07 Ja och då är det inte samma sak. Sen är där inte några special encounters heller så vitt jag förstått. 09/07 Dom HAR random encounters, läste du inte intervjun? Det sker bara inte när du kör fast travel utan när du går själv. 09/07 QFT. Har blivit bannad 3 ggr. Senast hade jag en relativt lång diskussion om 3D vy vs fast isometrisk 2D där en av moderatorerna (såklart) åkte på dyngpisk ;) Sen var det bye-bye igen. Lite intressant att man kan bli bannad bara för att man råkar ha bät... 09/07 "Göra det som i ettan" du menar att de sprängs och lemlästas sönder och samman? Räcker det inte att dom dör och eventuellt flyger iväg av en explosion? Det ger fortfarande friheten men ändå en viss censur så spelet inte blir bannlyst runt universum och... 09/07 Kan inte hålla med mer. Man kan ju inte bara ta bort viktiga saker så där och tro att man fortfarande gör fallout 3, borde kallat det fallout : "nånting" istället, då hade de inte skämt ut sig lika mycket. Första person, real time, inga random encounter... 09/07
Skicka en rättelse