Tyck till om de sex spel som fick högsta betyg på FZ i höst.

Spelhösten 2010 är i stort sett över och om vi spikar dess start till den 1 september har FZ hunnit recensera ungefär 100 spel sedan dess. Av dessa har sex stycken förärats högsta betyg och tillhörande guldmedalj. Och varje gång vi plockar fram en femma blir det diskussion om huruvida det var rätt eller ej - betyg är som bekant en aldrig sinande rännil bensin på diskussionsbrasan.

Därför vill vi höra vad du tycker om våra fullpoängare - vilken är din favorit? Håller du med oss, eller är vi helt ute och cyklar? Vilka spel skulle du vilja se stoltsera med fem feta FZ-loggor stolt dinglande runt halsen? Tyck till i omröstningen och sjung ut i kommentarstråden! Och ta för all del en titt på recensionerna - länkar finner du längst ner.

Recettear: An Item Shop's Tale! 27/12 Håller med. The Witcher t.ex fick 1½ när det först kom, pga buggarna. New Vegas var minst lika buggigt när det släpptes, det får en femma :O lol, du har en skev bild av vad som är vuxet/manligt. 27/12 Förlåt, men hur kunde Fallout: NV få fullpott? Det är enligt mig ett av årets bästa spel, men med tanke på alla buggar det har så borde det verkligen inte ha fått fullpott. Och vart är RDR? 27/12 För oss som tappert svettas på Lättaste nivån och i vissa fall normala, men vill spela spel med gudomlig grafik på våra I7 med HD 85XX kort är min röst av ovanligt slag. Jag går alltså efter dessa kriterier: 1 Toppgrafik 2 Lättspelat 3 Kul i timmar elle... 27/12 Innovativ lista. Samtliga spel, med Recettear* undantaget är rena kopior av sina föregångare. Känns verkligen tråkigt att medarbetarna på FZ:a redaktionen verkar ha en sådan oförmåga att kritiskt se över spelindustrin. Vill inte beskylla er för inkompet... 27/12 Jag röstar för införandet av 10 poängskala ist så blir ratingen mer rättvis... 27/12 Assassin's Creed: Brotherhood utan tvekan. 27/12 Jaa, det är ett väldigt beroendeframkallande spel, har också "bara" precis börjat. :) 26/12 FM2011 helt klart. 122 timmar speltid och jag har bara börjat. När sista patchen kommer är det dags att börja spela på riktigt :) 26/12 Utan tvekan AC: Brotherhood. Att de lyckades bibehålla den otroliga kvaliteten från AC II och dessutom förbättra så mycket gör det till en klar vinnare. Fallout var alldeles för buggigt tyvärr (och Halo..? Same same som 3:an och ODST :P) 26/12
Skicka en rättelse