Den av många omtyckta racingsimulatorn #Live for Speed uppdaterades häromdagen. Nytt versionsnamn/-nummer är S2 Alpha, version Z och på ändringslistan hittar vi bland annat nya interiörer i vissa bilar, förbättringar i fråga om grafik och gränssnitt, plus mycket annat. De som spelar demoversionen måste framöver registrera sig för att kunna lira online.

Uppdaterar gör du antingen genom att ansluta till multiplayerdelen och välja en nedladdningslänk eller genom ett besök på spelets hemsida för traditionell webbläsarnedladdning.

Live for Speed har varit under utveckling i ungefär fem år och uppdateras kontinuerligt. Det är främst inriktat på realism och onlinespelande (men det går även att spela mot datorförare om så önskas). Utvecklarna står själva för försäljningen (som sköts över nätet). Priset för nuvarande version (S2) ligger på 24 pund, knappt 300 kronor.

Tack till United för detta #nyhetstips!
Japp. Finns även mängder av hjälpsamt folk i communityn. Live for Speed Sverige har två "stora" cuper, där nybörjare är mer än varmt välkomna. Kolla in forumet på [http://www.liveforspeed.se] :up: Typ. Ofta så får man börja med en kass bil och måste kör... 10/07 Har spelat demot till och från i ungefär ett år och känslan är verkligen kanon. Men jag har alltid undrat om det finns t.ex. cuper för oss som bara spelar lite då och då och inte har värsta superoptimerade setupen till varenda bil i spelet :) Cruising... 09/07 Du kan väl köra på en av dom omåttligt populära cruising-servrarna? 09/07 Spelet = ÄGLUR.. synd bara att :'( jag skyr banracing som pesten. Kan inte nån säga åt dom att göra ett cruising spel? (skulle äga brallan av TestDriveU) 09/07 LFS är fortfarande kungen av alla bilspel. 09/07 Härligt spel, så fort man lärt sig att ta sig förbi första kurvan! 08/07 Håller med Tompa, nyheterna är det viktiga, inte vem som var först att läsa den. Hmm, var ett tag sedan jag körde LFS, kanske skulle testa det igen (gillade inte riktigt det när jag körde det senast, var dock något år eller två sedan). 08/07 Jag gick igenom inkorgen efter två veckors semester i går. Har dels fått nyheten via spelets nyhetsbrev, dels ett flertal tips. Jag och alla andra skribenter är tacksamma för de tips vi får, men vi väljer att inte tacka alla som tipsat - det är nyheten... 08/07 FZ kan ha fått nyhetstipset på annat sätt. De kanske hitta nyheten själva. 08/07 Skyll på FZ, de var de som implementerade ett poängsystem X-D . 08/07
Skicka en rättelse