Microsoft hävdar i tidningsintervju att 2011 blir Kinects år. Bara Kinects.

I en intervju med tidningen Xbox World 360 hävdar #Microsoft-chefen Stephen McGill att 2011 blir "Kinects år".

Företaget säger att de har en "briljant" uppställning titlar inför det kommande året, och att en hel del av de nya Kinect-titlarna kommer imponera enormt på folk.

- De köper det redan [Kinect], men nästa års line-up med Kinect-spel kommer ta folk med storm, säger McGill.

Det har gått ett tag sedan Kinect-lanseringen nu och den värsta lanserings-hypen har lagt sig - tycker du att Kinect hittills infriat förväntningarna?

bara för att man gillar att spela i soffan behöver man inte vara lazyass det är stereotypiskt. Ska jag träna gör jag det nån annanstans. 29/12 Såg ut som du kunde sitta ner i soffan och spela också, blev ju två flugor i en smäll för er lazyasses... 29/12 Imponera mig och ta mig med storm. Inget jag sett från kinect har imponerat mig förutom denna titel ; ) http://www.youtube.com/watch?v=EQLEpYpPUaE // sarcasm. Väldigt tråkigt om de lägger ner allt krut på kinect 2011 då man själv har börjat fundera på... 29/12 Införskaffade nyligen "Game party in motion" till Kinect, riktigt kul med ett gäng polare. :) Kinect adventures är det ju varning på, är det spel som lider av sämst responstid, lite lustigt att dom valde att lansera det med Kinect. Men som sagt var inge... 29/12 Morbrodern hade köpt en Kinect till sin dotters Xbox, måste säga att efter ha provat på Kinect i ca 3h så är jag verkligen inte imponerad. Provade på Kinect Sports, Kinect Adventures och Kinectimals. Jag tycket det känns som en Eyetoy 2.0 som kräver 3-4... 29/12 Kinect hade varit coolt till alla andra användningsområden om den hade varit businessinriktad och haft bättre hårdvara. Alla hacks jag sett på youtube är mer imponerande än M$ barnspel. 29/12 Sopigt av mig att inte motivera, ber om ursäkt:) Som sagt så är man imponerad av teknologin, men den är långt i från perfekt, laggar och tappar trackingen etc. Kan inte tänka mig att man kan spela något "seriöst" vuxenspel när man behöver ha precision... 29/12 För mig så är det speciella med TV-Spel att kunna sitta i en knatte fnatte position framför TVn på min lediga tid och bara sitta å använda fingrar och tummar för att kontrollera det jag har framför mig, Jag gillar iden med kinect men det hör inte hemma... 29/12 Känns som microsoft dissar sina hardcore gamers. 29/12 Ja då vill det till att de visar nåt med högre precision och bättre gameplay än vad vi sett hittills. Jag har tyvärr inte plats med Kinect i min lilla etta heller så för mig blir det inget köp, men om det får fler människor att bli intresserade av spel... 29/12
Skicka en rättelse