Den kommande MMORPG-titeln kommer att få en smaskig Collector's Edition. Vi vet vad den innehåller.

Som sig bör kommer MMORPG-titeln #Rift att släppas i en samlarutgåva. Själva spelet innehåller bland annat en större ryggsäck och en sköldpadda (riddjur, ni vet?). Men boxen som spelet kommer i är inte fy skam den heller.

Du får ett 8GB USB-minne med Rift-loggan, soundtrack med 17 låtar, musmatta från SteelSeries med Rift-motiv och en tjusig liten bok med fem berättelser i serieform.

Tror du det? Varför då? 01/01 Synd att det kommer faila. 01/01 Hur många har inte sagt "detta är en WoW-klon" och hur många gånger har man inte försökt tala om för dom att 1) WoW var inte först med allt, tvärt om, dom har snott massor från andra spel/böcker innan WoW/WarCraft kom ut. 2) om något fungerar bra, t ex... 30/12 Har signat för betan nu men hur får man tag i en nyckel? Verkar inte komma nån i mejlen. 30/12 Helvete vilken wow-clon. Combat, ui, grafiken, questerna, ja hela jävla skitet är ju en direkt kopia av wow's upplägg. Nä usch, de kan väll i alla fall försöka komma på något nytt? 30/12 Mysigt med serier i CE och beta 3 har varit fin med alla de nya uppdateringarna gällande själar och ökat antal poäng. @conthox Har varit en lurker på riftforumen ett bra tag och det är faktiskt en helt okej communtiy - det var riktigt bra innan betan... 29/12 Ser faktiskt lovande ut, även om jag oroar mig för vilken community den får. Chatten spammades av "LOL", "AAAAAHHHH!" och andra korta uttryck alla skrivna i CAPS. IRC för tioåringar typ. Men det kan ändras sedan när det börjar kosta pengar, finns säkert... 29/12 Riktigt fet collectors edition. Spelar också i betan, tycker det är riktigt kul, blir nog ett inköp. 29/12 Tyvärr lite tveksam efter 3:e beta starten igår.... Hade sett fram emot att äntligen få en känsla för spelet. Tyvärr loggade jag ur med en starkare känsla för Anus än Bra.. 29/12 Får man musmattan med USB sticken? Fan va ballt :D 29/12
Skicka en rättelse