Call of Duty: Black Ops fortsätter att sätta rekord och vi visar upp ytterligare en kavalkad imponerande siffror. Finns det någon hejd på spektaklet?

Vi har sett allehanda imponerande siffror från #Call of Duty: Black Ops sedan releasen. Men innan året är slut tänkte vi bjuda på ytterligare en kavalkad. Mellan spelets release - den 9 november - och julafton har mer än 600 miljoner timmar avhandlats i spelets onlineläge.

På 45 dagar har spelarna alltså spenderat 68 000 år på Black Ops multiplayer. I genomsnitt har varje användare lirat 87 minuter om dagen - där är Activision noga med att poängtera att den siffran snärtar till självaste Facebook på fingrarna (up yours, Farmville!).

Ska vi sätta det i en direkt jämförelse kan vi lyfta fram #Halo: Reach. Under spelets första vecka spenderades 50 miljoner timmar på onlineläget, vilket ger 326 miljoner timmar om siffran höll i sig under 45 dagar.

Black Ops fortsätter att slå allehanda rekord och vi väntar spänt på att få se vilka drömgränser som kommer att passeras under 2011. Tycker ni att spelet förtjänar alla dessa rekordnoteringar?

Kan någon snälla svara mig hur man använder panic kinfe på pc....jag hatar att bli dödad hela tiden av den j...la kniven... 03/01 Ja, för mig var det servrar till PC som gjorde att jag slog till och köpte BLOPS. Hade problem med "stuttering" på min dual core, men det försvann helt med senaste patchen. Förresten! 600 miljoner timmar! O.O 31/12 Jag tycker black ops är ett bra spel, helt klart. Däremot tycker jag inte riktigt om arcade känslan där man bara springer omkring som en höna i hönsgården och knäpper folk. Gillar battlefields spelstil mycket mer. Sedan har det ju inte hänt mycket med... 31/12 Alla ni som tycker mw2 är bättre, vart det lite jobbigt utan alla perks som gjorde halva jobbet åt er? jag tycker blackops är bättre än mw2 men det enda riktigt bra cod spelet fortfarande är mw1. 31/12 Kul spel på PC när man hittar servrar utan killstreak awards. :) 31/12 Battlefield bad company 2 ftw... cod:bo mp suger snawp :evil: 31/12 MP-delen är riktigt bra, utan tvekan. På SP-kampanjen har jag nog lagt ned 20 timmar... 30/12 Multiplayern i det här spelet är verkligen fantastisk och wager matches är läskigt beroende framkallande ! 30/12 68.000 år... Borta... På 1½ månad! Haha... Om man tänker så, så blir det nästan lite skrämmande. 30/12 Givetvis gäller detta COD:BO (äh, jag säger alltid cod7 ;) ), och nej, finns tyvärr inget filter för barebone, utan man får kolla namnet på servrarna. En del skriver Promod istället för barebone. Är ingen mod, bara rent från all skit som sagt. :) Finns... 30/12
Skicka en rättelse