Det släpps fantastiskt många gedigna Playstation-klassiker till Playstation Network. Problemet är bara att extremt få av dessa släpps utanför Japan. Men nu har Square Enix bekräftat att åtminstone fyra av deras guldkorn kommer att få en amerikansk release. Vågar vi till och med hoppas på att de letar sig ända upp till vår ensliga del av världen?

Faktum är att ett av spelen redan har hittat till vårt PSN. Det gäller det extremt stiliga Vagrant Story (bilden). Desto mer intressant är de tre andra. Varken Legend of Mana, Xenogears eller Threads of Fate släpptes i Europa när det begav sig och - ärligt talat - är det inte mycket som talar för att det ska ske en förändring nu. Men det är trots allt den tiden på året då allt är möjligt och vi kan åtminstone glädja oss åt att västerländska PSN får lite liv och rörelse.

Det är oklart exakt när kvartetten släpps på amerikanska PSN. Men vi tycker i alla fall att du ska passa på att ladda ner Vagrant Story redan idag. Det är en försenad julklapp som du väl är värd.