Dice utmaning att samla ihop 69 miljoner samarbetspoäng har hörsammats av PC-spelare som belönas med en ny bana för besväret. Xbox 360- och PS3-ägare kämpar fortfarande för att nå den magiska gränsen.

Det tog drygt tio dagar, men nu har tillräckligt många spelare samarbetat i #Dice #Battlefield: Bad Company 2 - Vietnam för att belönas med den nya banan Operation Hastings, meddelar företaget via den officiella hemsidan.

Utmaningen, som handlade om att samla ihop 69 miljoner samarbetspoäng och utfärdades i samband med releasen, har alltså hörsammats - men än så länge bara till PC. Xbox 360- och Playstation 3-spelare kämpar fortfarande för att nå upp till kravet. Värt att notera är att trots att PC-spelare mycket riktigt fick tillgång till spelet redan 18 december, tre dagar innan det släpptes till konsolerna, så började #Dice föra statistik samtidigt över alla tre formaten.

ehhe varför hjälper inte folk sitt lag på muppetbox och puckstation ? när jag lirar medig har jag alltid 1 kill och minst 10 death men blir endå den på servern som har mest poäng. Det är ju superlätt att fixa poäng som medic. 02/01 Jag upptäckte att banan var upplåst ikväll när jag spelade lite, för några flanking routes i Rush imo, det var bara ett enda stort slaktande i mitten av banan typ. Hoppas jag gillar Conquest versionen av banan bättre 02/01 Det är inte särskilt svårt att urskilja PC-elitisterna från mängden direkt. En av dom vanligare kommentarerna från PC elitister på detta forumet är hur dåliga konsoller är på ditt och datt och att spelande tydligen är bättre när man gör det via en PC.... 01/01 Kom igen Gamer's det är ett konsol spel gjort på en spel motor special utvecklad för att dra nytta utav ps3 & xbox360, det är till och med en uppföljare till ett konsol exklusivt spel, som sen portats över efter bästa möjliga mån för att funka så bra... 01/01 Så du har kollat upp vilken plattform folk äger av spelet i fråga och sedan noterat hur pass mogen du tycker dem är? Fascinerande! :) 01/01 Konsolspelare har ju generellt inte järnkoll 01/01 Sen så är antagligen den stora massan av folk med "nya" datorer antagligen äldre, mognare(läs: tjänar egna pengar) och fattar att man ska hjälpa sitt lag i stället för att bara räkna kills. Har spelet till både 360 och PC, men lirar bara på PC nu mer.... 01/01 PC reigns surpreme! 01/01 Jag har det på pc ingen skriver i chatten bara nån som sen gör ragequit 01/01 Kanske... 100% samarbetsvilliga om man ska jämnföra mellan alla tre plattformar i procent? Hmm i sense some troll here. 31/12
Skicka en rättelse