Dice är snälla och låser upp Vietnam-banan till Bad Company 2 även för konsolkidsen, fastän de inte nådde målet.

Häromdagen kunde vi meddela att #Battlefield: Bad Company 2 - Vietnams Windows-spelare låst upp nya Operation Hastings-banan. Nu har #Dice varit snälla nog att låsa upp den också för Xbox 360- och Playstation 3-spelarna - fastän de inte uppnått målet.

Målet var att samla ihop 69 miljoner samarbetspoäng vilket alltså pc-folket lyckades med, om än med tre dagars försprång. När Operation Hastings låstes upp till konsol hade Xbox-lirarna fått ihop 46 miljoner poäng och Playstation 3-spelarna 34 miljoner.

Vilket format lirar tycker du Battlefield gör sig bäst på?

hehe grym logik där. vad händer om det finns 1 full server på pc , medans det finns 6 st på konsollerna? hur mycket utrymme en enskild server har spelar absolut ingen roll. det som spelar roll är hur många spelare/ hur mycket dem spelar. och då kan vi... 06/01 Om bara någon hade släppt en cross platform server till något av FPS spelen så att Spexbox, CP3 och PC hade kunnat spela ihopa så hade vi löst den här diskussionen på 5 minuter. 06/01 Om bara någon hade släppt en cross platform server så att PC, XBox och PS3 hade kunnat spela ihopa så hade vi löst denna diskussionen på 5 minuter. 06/01 Citat; Fatal1ty "A console with controller has no controll" Slut citat. 06/01 Ja ha ha förlåt mej :) 05/01 Err, ska du dra in Wii och Iphone/Android i en diskussion om spel? 05/01 Jag tycker d e fel att dela upp folk i Pc/ps3/xbox/wii/iphone spelare för vadå är man d man föredrar lite mer en d andra??? Jag tycker själv att allt har sina fördelar. Av någon anledning tycker jag att d e lyxigare att ha fler å val å välja på.Kör ps3... 05/01 Det argumentet är så jävla dåligt, bara för det är mindre spelare på EN server så betyder inte det att det är mindre spelare på hela plattformen? Vi säger att det är 2 miljoner spelare på Xbox 360, samtidigt som det är 2 miljoner på PC. (egentligen har... 05/01 Varför diskuterar konsolspelarna när det är fakta att FPS är bättre på PC? 1. Dedikerade servrar 2. Mus och tangentbord, vilket med för snabbare gameplay alltså mycket roligare. 3. Mod-tools 4. Hög framerate med mycket bättre grafik. Och snälla, kom int... 04/01 PC-versionen har, vad jag vet, 32 spelare. Konsolversionen har färre (24), vilket borde leda till 24/32 av scoren jmf med PC. Enkel matte? 04/01
Skicka en rättelse