I Biowares Star Wars: The Old Republic utlovas alla möjliga former av mellansekvenser. Låt vårt arkiv bjuda på två av dem.

#Bioware utvecklar förhoppningsvis #Star Wars: The Old Republic färdigt lagom till mitten av året, men man vet aldrig med utvecklare i dagens samhälle. Det var bättre förr, eller? Nåväl, i vårt arkiv har det dykt upp två nya filmer som visar upp cinematiska sessioner i spelet. Eller rättare sagt, mellansekvenser som för storyn vidare på två olika sätt.

Ljussabelbråk at it's finest, så att säga.
[video=6834]
[video=6837]

:up: Jag tycker att det är mer intressant att av nästan alla filmer är alla "cutscenes" istället för gameplay. Och, efter att ha spelat (nästan) igenom Mass Effect har jag bestämt mig att detta INTE blir något köp. 05/01 .. fast det blir juh inte riktigt så eftersom det inte finns någon autoattack. Gör du inget så gör inte din avatar något. Så det blir lite mer att göra än i wow, men utan hela combogrejen dom försökte med i Age of Conan - tror och hoppas det blir helnaj... 05/01 ge mig ett KOTOR 3 i stället 05/01 jag va jättetaggad på detta spelet innan jag började se gameplay videos från det.. stelt som fan och ganska märkligt.. 2 personer som står och turas om att skjuta på varandra? det enda som skulle rädda detta för mig är om man får ritualmörda JarJar bink... 05/01 Tycker mig känna igen mocap-rörelserna från Mass Effect i den andra filmen :P först det där med att han sitter som Aria i Club Afterlife, och när hon slår honom och han håller sig för näsan sådär. Inte för att det gör något då. Det är bra mycket bättre... 05/01 Grafiken är inte dålig, men inte skitbra. Jag tycker den är helt okej. Kommer låta gameplay avgöra mitt betyg. :) Tycker om vad jag ser i alla fall! :D 05/01 Tycker det är snygg grafik, dock inte tilltalande för min del. Jag såg fram emot detta tidigare, men efter fler års besvikelser på diverse mmorpg har jag mycket små förväntningar. 04/01 Kommer bli ett sant nöje att få spela Swtor. Gillar skarpt att dom har samma dialog funktion som i Mass effect. 04/01
Skicka en rättelse