I november köpte GamersFirst varumärket APB, bytte namn på det och nu meddelas att det redan nästa vecka kommer detaljer om den nya stängda betan som går av stapeln i februari.

Vi tyckte att #All Points Bulletin verkligen inte var något att hänga i julgranen när vi testade det i juli. Därefter gick allt åt skogen, servrarna stängde ner, #EA gav nya prenumeranter plåster på såren och det såg mörkt ut. Tills #GamersFirst köpte varumärket och planerar för en nylansering baserade på free-to-play-modell med det passande namnet #APB: Reloaded. Via twitter röjer nu företaget att det inom kort dyker upp mer angående den stundande stängda betan.

Det handlar om att du redan nästa vecka kommer få smaka på detaljer om hur du kan ta del av testandet och i samma veva, eller nåja, lite tidigare, röjdes att själva testandet drar igång i februari.

Som plåster på såren fick väl de som iaf köpte via steam välja att få ett gratis spel av ett urval olika spel (däribland Mass effect 2, Bc2 har jag för mig)? Blir intressant att se hur det kommer bli som gratis även om jag själv knappt haft någon koll... 05/01 Gillade man APB, så kolla in free to play spelet http://www.crimecraft.com. Inget nytt fanns innan APB släpptes men jag har nyligen upptäckt det =) 05/01 Man fick tydligen maila EA själva på deras idiotiska "supportcenter". Varför skickar dom inte bara en cd-kod till t.ex. bc2 eller en rabattkod till EA-Store. Och jag provade att maila dom, men det var tydligen försent... joo, hahahahaha! 05/01 Vadå EA gav nya prenumeranter plåster på såren?? Jag har inte fått ett jävla skit för det här spelet som jag köpte för 500 spänn!!! 05/01 APB var pengar kastade i sjön. Jag gillade spelet, men hade bara tid för sammanlagt 8 timmars spelande.. Och jag fick inga pengar tillbaka. Så någon som köpt spelet en vecka innan servrarna stängde hade kanske hunnit spela 20+ timmar OCH fick pengarna... 05/01 beta redan? Vad kan dom Möjligtvis ha hunnit ändra som skulle göra någon som helst skillnad.. 05/01 De har rättat sig på twitter, det är den här veckan som mer detaljer kommer. 05/01 Under förra beta testet läste jag "suggestions" forumet rätt ofta. Det var nå helt sjukt va mycket bra idéer folk kom med. Verkligen ett spel med stor potential, men utvecklarna valde att totalt ignorera allt vad folket hade att säga. http://www.motifak... 05/01 Det var grymt kul i fem minuter, sen insåg man hur obalanserat allting var och hur sjukt dåligt kodat det var 04/01 Sälja låtar? 04/01
Skicka en rättelse