Infinity Wards hyllade Call of Duty: Modern Warfare ryktas få en föregångare - av "nya" Infinity Wards.

När #Infinity Ward havererade förra året efter att året dessförinnan släppt det omtyckta #Call of Duty: Modern Warfare 2 var det många som undrade vad som komma skall. Enligt källor till ThisisXbox handlar det om att återgå till #Call of Duty 4: Modern Warfare, eller ännu längre, en föregångare. Källan sägs vara samma kille som bland annat läckte information om #Call of Duty: Black Ops, namnet på Kinect samt att första #Gears of War 3-bilderna skulle visas upp i april förra året.

Föregångaren sägs handla om karaktären Ghost, om händelserna som ledde fram till kriget i Modern Warfare och du kommer återbesöka platser från såväl Modern Warfare som från uppföljaren. Storyn kring Ghost baseras på serietidningarna av David Lapham. Spelmotorn sägs även vara den som användes i Modern Warfare 2.

Det är väl bara att vänta på mer information, så att säga!

Utvecklare: Infinity Ward nä fy fan. 10/01 Modern Warfare 2 var då knappast bättre vid release, och på tal om oputsat, så var väl MW2 jävligt obalanserat och är fortfarande det idag. 07/01 Men neej, inte Ghost!!! Han är den tråkigaste figuren i hela serien imo och serietidningarna om honom är dåliga. MW borde gå fram istället för bakåt, jag vill se jänkarna slå tillbaka mot ryssarna :D 06/01 Hur menar du isåfall att Infinity Ward har tagit andras material? Det är Infinity Ward som kommer med nya saker som sedan Treyarch återanvänder. 06/01 Underbart, låter kanonbra. Tills motsatsen är bevisad så är Infinity Ward fortfarande bättre CoD-utvecklare än Treyarch. CoD:BO är ett väldigt bra spel, men det märks så tydligt hur de slarvat med detaljerna. MW2 flöt väldigt bra och var relativt buggfr... 06/01 han sa inte det 06/01 Var påstår jag det? 06/01 Tror nog allt du missuppfattat just ordet spelmotor i detta fall. Är 99% säker på att dem menar grafikmotorn, så ta och lugna ner dig innan det blir en varning. :up: 06/01 Så du påstar att det är Treyarch som har skapat spelmotorn? Som har kommit på alla perks som återanvänts i Black Ops, och alla vapen som är kvar, och challange systemet? 06/01 Vad jag vet så är det varken IW eller Respawn (avhopparna från gamla IW) som utvecklar nästa COD spel. Det verkar som Sledgehammer Games utvecklar nästa spel i serien. http://www.sledgehammergames.com/games Kan iofs vara en variant för enbart någon mobi... 06/01
Skicka en rättelse