Februarinumret av Game Informer innehåller 14 sidor om uppföljaren till Elder Scrolls IV: Oblivion.

Rollspelsfanatiker kommer snart att få sitt lystmäte; februarinumret av den amerikanska speltidningen Game Informer innehåller 14 världsexklusiva sidor om #Bethesdas nästa projekt #The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tidningen ska enligt utsago vara på väg ut till prenumeranter inom kort men redan nu visar publikationen upp omslaget som pryds av en tyvärr rätt intetsägande Skyrim-symbol. Mer intressant är att blaskans baksida pryds av en kodskrift som dechiffrerad sägs avslöja de första detaljerna kring spelets story. Och mer kommer det att bli. GI lovar bland annat att visa upp 20 screenshots från spelet och berätta om vad de fick se under en guidad tur genom nästa generations Tamriel för några veckor sedan.

#The Elder Scrolls V: Skyrim avtäcktes på Spike Video Game Awards i december förra året och släpps till formaten pc, Xbox 360 och PS3 11 november.

För helvete ska dom ha Oblivions uber failade levling system i detta spelet också? Oblivions lvling var ju så urbotat fail att spelet bara gick att njuta av om man modda det. Hoppas att spelet gör om och rätt eller skiten kan moddas bort. Fast verkar... 08/01 Här: http://kotaku.com/5728236/the-next-elder-scrolls-has-new-combat--levelling http://www.gamingeverything.com/2011/1/elder_scrolls_v_scans tack för mig. 08/01 Moddandet är 50% när det gäller TES, så att inte ha en moddvänlig motor och ett modd-verktyg som duger skulle nog vara ett misstag. 07/01 Mja, Daggerfall och Morrowind gick an omoddat. Även om jag moddade Morrowind efterhand med allt möjligt. Oblivion var verkligen oaptitligt utan moddar. Spelade igenom 'main quest' (samt många 'side quest') omoddat en gång mest för att ha gjort det...... 07/01 Så du gillar inte heller spelen som dem är? Ha.. 07/01 Och så mycket fel som han sa också, hade väl varit hopplöst om han inte hade lyckats få in några saker rätt. Och det var ingen anställd, inte ens en läcka. Bara gissningar. 07/01 Hoppas det kommer bra mod-verktyg då jag gissar att (liksom Oblivion) spelet kommer att vara rätt tråkigt utan moddar. 07/01 Falska rykten? Ja, de kan ha varit falska. Förutom att personen som läckte det hade rätt om både motorbyte, att spelet skulle utspela sig i Skyrim och High Rock och ett nytt stridssytem. Han skrev även att man skulle kunna ladda in gamla sparfiler. Det... 07/01 Ser fram emot det! En del av mig vill ignorera all fakta om spelet. Screenshots och videor också. Kanske får lite av en "nostalgi-upplevelse" om jag inte kollar upp något, den där sköna känslan av att inte få veta. Hmm.... yeah right that's gonna happen... 07/01 Det läckte ingenting i Juli 2010 så jag vet inte riktigt vad du pratar om? Antar du pratar om TES V: Shadow Realm och diverse andra falska rykten med ingen som helst sanning i dom? 06/01
Skicka en rättelse