I samband med information om att varje ras får en egen specialutgåva röjs även vilken som blir den sjätte rasen.

I #Warhammer 40,000: Dawn of War II kunde du spela som Eldar, Orc, Space Marine och Tyranids. I expansionen #Chaos Rising tillkom Chaos Space Marines. Nu har det röjts att i den kommande expansionen #Retribution så blir Imperial Guard spelets sjätte spelbara ras. Detta i samband med att det dykt upp information om att du när du köper spelet digitalt kan välja vilken ras du favoriserar och således får lite extraprylar för kampanjen.

Det finns alltså en för varje ras och Space Marines, Imperial Guard, Eldar och Chaos Space Marines kan du införskaffa varhelst du vill, medan Ork-packet är exklusivt för Steam och Tyranids i sin tur är exklusivt för THQ-shoppen.

Vilken ras är du mest intresserad av?

haade ju dock hoppas på TAU empire, inget går mot ett gäng med fire warrios. Imperial gaurds är ju dock tuffa, kommer bli fett. 18/01 Får se hur dom lyckas integrera rasen i det nya gameplayet. 11/01 jag tycker dom borde lägga till så man kan ha olika chapters på space marines. Och att dom då har chapter specifika abilites o trupper 10/01 Nu kände jag helt plötsligt för att spela lite DoW 2. Det var länge sen sist. :) *Startar Steam* 10/01 Imperial Guard är visserligen riktigt coola men varför ska dom alltid släppa samma raser? 10/01 Härligt! Baneblade mos! Och Basilisk är inte att förglömma, speciellt när de skjuter earthshaker shells. Relic får gärna dumpa GFWL så blir det riktigt bra betyg. 10/01 om man vill ha reda på lite om IG så finns det en tråd på dawn of wars 2 forum [http://community.dawnofwar2.com/forums/topic/44352] i den så näms det att IGs heroes är Inquisitor lord(tjej), Lord General(ska ha en sjysst mustasch :P), samt Lord commisar... 09/01 Om det nu finns både Steam och THQ-Shop exklusivitet...kan man inte få båda? Känns ju korkat att köpa TVÅ spel... 09/01 Undra villka squads man kan ha...Men en leman russ är ett måste! imperial guards utan tanks är som macka utan smör... Blir grymt hur som helst =) 09/01 Som Imperial Guards commanders gissar jag på IG Captain/Officer, Sanctioned Psyker och Commissar, möjligt att någon sorts Inquisition typ ersätter en av dem med tanke på [http://farm6.static.flickr.com/5286/5327643635_4507c00f04_z.jpg] 09/01
Skicka en rättelse