Om du gillar att ge dig ut på vandringsturer kan du tjäna virtuell kosing genom att ta med din Nintendo 3DS.

En inbyggd stegräknare i Nintendo 3DS kommer att belöna dig för dina promenader. Funktionen låter inte som att den har särskilt hög "wow"-faktor men nu har Nintendo avslöjat att du kan samla ihop virtuell valuta genom dina vandringsturer.

Med så kallade "Game Coins" kan du låsa upp nytt innehåll i 3DS-titlar, vilket torde vara en morot. Dessutom registrerar konsolen andra spelare i närheten, deras Miis och high scores i olika spel. Jo då, det låter som Nintendo.

Nintendo 3DS förväntas släppas någon gång i mars. Undertill hittar ni en charmig demonstration.

[video=6049]

Vänta vänta, var det inte snack om att man skulle vara någorlunda stilla när man använde den? Jag fattar ingenting just nu, aja låt dom leka sina lekar med oss, knäppgökar ಠ_ಠ 11/01 D var den här filmen. 11/01 Såg en demo film om d här för några månander sen men ingen förklaring direckt. Filmen jag såg visade att 3ds en skulle snappa (runt en när man gick)upp folk som ochså hadde 3dser å registrera dom i din 3ds. Så kunnde man glatt tilla villka man hadde fåt... 11/01 Knyt fast skiten på valfri B kändis eller bloggerska. Knyt sen fast ett sponsor kontrakt på lockbetet på Greyhound banan. Sitt back and enjoy a global high-score. 11/01 Bra idé, tyvärr tror jag spelarna är för korkade för sitt eget bästa. Menar att flera sitter här och försöker lista ut hur man ska kunna fuska. Den typen av folk som förstör en bra idé. Bra annars Nintendoh :D 11/01 Idén hade varit ännu bättre ifall batteritiden hade varit längre. Att behöva ha den ihopfälld i strömsparläge för att den ska överleva dagen är förjäkla tråkigt. 11/01 Älskar hur Nintendo försöker uppmana folk att röra på sig mer. :) 10/01 Ett gummiband och en bra p-rulle sen går det nog ganska fort att få ihop några hundra steg. 10/01 Känns mest som om man lurar sig själv om man försöker fuska sig till att man har rört på sig. Inte riktigt lika meningslöst som att fuska i WiiFit då man får saker för det, men ändå :P 10/01 det finns ingen inbyggd gps som känner av om man rör på sig då? stod ju att man kunde kolla vart sina polare befinner sig 10/01
Skicka en rättelse