#Creative Assembly har redan släppt #Viking: Battle For Asgard Playstation 3 och Xbox 360, men även om det inte var något dåligt spel var det knappast vad vi förväntade oss från den framgångsrika studion. De är ju trots allt kända för sina strategispel och det är också till den genren de nu återvänder för sitt andra spel till de två kraftfullaste konsolerna på marknaden.

#Stormrise heter spelet i fråga och utvecklas från gunden till konsolerna för att styrningen med handkontroll ska fungera så bra som möjligt och PC-ägare får därför nöja sig med #Empire: Total War. Handlingen är förlagd till en framtid där jordens atmosfär har förstörts och där endast två raser - Echelon och Sai - har överlevt och de är knappast bästa vänner.

[v=2534]

Det står ju för sjutton i slutet på filmen att det ska komma till pc med. 12/07 AWEGASM! ser ut som en blandning mellan COH, GC2, MTW2! ser skitfint ut, men det är synd att det inte kommer till PC... ett strategispel utan moddar? "får rysningar" 11/07 WOW! älskar sånahära spel!:D men synd att det inte komemr till pc:( är det rts såna kan man väl inte spela på konsoler inte lika bra som på dator:) 11/07 Första intrycket var ju inte sådär jätteimponerande direkt, men well får väll hoppas att det levererar, är ju trots allt CA som är bakom 11/07 Såg någonstans det också ska komma till PC. Men jag vill gärna se mer innan jag skriker "Heresy"! 11/07 Menar du att Total War serien är grovt överskattad? CA verkar ha flera helt olika avdelningar, en som jobbar på TW och en eller två som jobbar på konsollspel. Trailern till det här spelet var ju inget vidare, får se hur spelet blir. Men RTS till konsoll... 11/07 När ska vi slippa de där scenerna (i filmer och i spel) där ett monster liksom tittar in i kamrean, vrålar för full hals och ruskar på huvudet innan det anfaller? 11/07 Nej, det gjorde det verkligen inte. RTS på konsol, redan där är ju oddsen emot det här. Grafiken var inget att skryta om heller. Inte imponerad. 11/07 Vad jag kan tänka mig kommer Prickskyttegevärets ljud ifrån Close Combat serien, låter som när en mindre stridsvagn eller stridsfordon avfyrar sin kanon. Sen finns det ytterligare ett vapen i Close Combat som låter likadant, och det är AT-gevären. Jag... 11/07 Vilka c&c vibbar jag fick av det här spelet av någon lustig anledning. Och ja Eva? känns som mycket är taget från andra spel och satt i annan förpackning. Plus RTS på konsol. Bara om man kan ha keyboard och mus så "köper" jag det. Tycker också sniper... 11/07
Skicka en rättelse