Allt fler förståsigpåare hävdar att Xbox 360 har tappat mycket av den fart den hade för ett år sedan. Detta är givetvis fullt naturligt när nyhetens behag lagt sig och konkurrenterna börjar rota sig, men likväl tar #Microsoft till nya metoder för att ge konsolen ett lyft. Den uppmärksamma har säkerligen lagt märke till rykten i USA om en prissänkning av maskinen i USA och det stämmer och anledningen till det är att de vill tömma butikerna på 20GB-versionen för att ge utrymme till en ny variant med större hårddisk på 60GB.

I dagsläget är det oklart om versionen kommer till Europa då #Microsoft valt att kommentera det hela med det standardmässiga "Vi har inte sagt något om Europa ännu". Med tanke på historien och den stundande spelmässan i Leipzig tycks det dock troligt att de helt enkelt håller inne med tillkännagivandet tills dess - det är åtminstone vår egen förhoppning.

Klicka för mer information

Available in retail stores in the U.S. and Canada starting in early August, the upgraded Xbox 360 will include a 60GB hard drive for storing the growing wealth of digital entertainment available for the console, including music, movies, television shows and game content. In addition, Microsoft today dropped the price of its 20GB Xbox 360 console in the U.S. and Canada to just $299 (U.S.) (ERP) while supplies last, a savings of $50.

“We know consumers need more and more space to store the amazing digital content Xbox 360 offers, and we’re giving it to them at no extra charge,” said Albert Penello, Xbox director of product management at Microsoft. “No one device offers the depth and breadth of entertainment that Xbox 360 can deliver, and now you’ll have three times the storage to manage all that great content.”

Lol.. krystat försök av honom att försöka antyda någonting bara pga en hd's storlek. :P Omg.. nu får man inte ha samma storlek på hd's som andra har för då härmar man. :S 18/07 Han syftar antagligen på trophy systemet . Edit: och han tycker kanske att ms härmar sony med 60 hdd eftersom det sitter en sån i ps3n? 15/07 Hur menar du nu? 15/07 och xbox fanboys säger att ps3 härmar 360 för mycket.. :P 15/07 "bättre windows"? bättre OS antar jag du menar, och med tanke på att XP är mycket trevligare än Vista så kan man juh knappast säga att dom går åt rätt håll där, göra ett bättre OS och göra ett OS med balla effekter som äter minne, är inte samma sak. Och... 14/07 Denna nya version fixar nog också RROD. Har ju varit mycket snack om att deras "Jasper" modell ska släppas i augusti som fixar det. Om den även har en större hårddisk så är ju det ett trevligt plus också. 14/07 hmm bara jag som känner en stor onödan av 60gb disk? jag har 13gb kvar ledigt på min 20gb fortfarande.. möjligtvis om dom gör så att man kan börja installera spel och nerladdning gratis av HD film. 14/07 Äsh ta det lungt. Microsoft har Windows. Då klarar dom sig. Finns inget företag som kan göra ett bättre Windows än det vi har nu. Tänk på det när ni köper ps3 och sitter med xp/vista. 14/07 Jag säger som de andra har sagt, de borde fixa fläktarna och fixa själva 360n så att den fungerar felfritt innan de ska försöka ge sig på något nytt... Ska ändå snart sälja min 360 och köpa en ps3. 14/07 rrod är knappast ett problem längre med dom nya modellerna som kommit 14/07
Skicka en rättelse