Något förvånande valde #Sony att inte prata alltför mycket om #Killzone 2 på presskonferensen. Det spekulerades då i om de helt enkelt inte ville stjäla strålkastarljuset från #Resistance 2 och efter att läst och sett den senaste trailern från onlineläget i #Killzone 2 kan vi bara konstatera att det mycket väl kan vara på det viset.

[v=2623]
Utseendet är emellertid inte det enda vi har att se fram emot då #Guerilla tycks lägga ner mycket tid på att finslipa onlineläget. Bland de mer framträdande egenskaperna hittar vi 32 spelare, sju klasser som kan skräddarsys till viss del och ett avancerat klansystem där lagen kan satsa poäng på sina matcher. Allt detta talar utvecklarna om i en intressanta intervju med Gamespot som du kan se här nedan.

<embed id="mymovie" width="432" height="362" flashvars="playerMode=embedded&movieAspect=4.3&flavor=EmbeddedPlayerVersion&skin=http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/media_player/proteus/one/skins/gamespot.png&paramsURI=http%3A%2F%2Fwww.gamespot.com%2Fpages%2Fvideo_player%2Fxml.php%3Fid%3D6194262%26mode%3Dembedded%26width%3D432%26height%3D362" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" quality="high" name="mymovie" style="" src="http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/med..." type="application/x-shockwave-flash"></embed>

Skicka en rättelse