Nu ska vi inte måla fan på väggen i förtid, men det låter inte särskilt hoppfullt när #Polyphony Digitals Kazunori Yamauchi talar med IGN om ett releasedatum för #Gran Turismo 5. I en intervju med spelsajten berättar han att de nu koncentrerar sig helt på att uppdatera #Gran Turismo 5 Prologue och att "huvudspelet" kan släppas 2009 - men att det lika gärna kan dröja till 2010.

There's no plans in the works for GT5 yet - that might be 2009, or it might be 2010... But we're totally focused on getting the updates through for Gran Turismo 5 Prologue, and that's all we're focused on.

Japp, gubs! Året är nu 2010 och alltså nästan 2 år senare. Forza 3 har kommit ut för länge sedan men ännu inte GT 5. Mycket intressant att läsa era tankar anno 2008 och i det hela hade ni rätt. Jag spelar Proloug fortfarande så jag har inte bråttom. 13/05 Om dom fortsätter på att bygga på GT5P så kanske GT5 till slut bara kommer som en "expansion pack" under 2010.. :P ..jag kan vänta ..bara Porsche kommer med denna gång!. 30/07 Jag tror Polyphony gör ett smart drag här. ;) Det enda jag hoppas är att dom ger oss mer för dom pengarna som vi la på Prologue, har en känsla av att dom kanske bygger på det för oss så att vi har något att göra, i väntan på THE SHIT!! 28/07 Myycket märkligt..? Jag tror att de har vaknat upp och insett vad spel som tex Forza kan, och GT inte kan. Med andra ord OMTAG och under tiden så får vi leka med en uppdaterad prov-låg. Som en del redan påpekat prolouge är inte ett DEMO, det är i det... 24/07 Som någon sade tidigare, vafan sysslar de med? Är ju fan så Forza 3 har chans att komma ut innan till och med. Känns som om de hoppar över en "generation", riktigt tråkigt. 24/07 alla som suktar efter spelet har väll skaffat Gran Turismo 5 Prologue .. hoppas för polyphony's skull att dem inte kört sig mäta när full spelet väl släps :) 24/07 Snart kommer det väl fram att dom inte ens börjat arbeta på GT5 än. 24/07 Istället för allt gnäll kan vi inte prata om vad som faktiskt ska uppdateras? Som jag förstått det gäller det att kunna starta egna spel så man kan joina vilket spel man vill istället för att bli inslussad till vad som helst. Då kan man ju faktiskt ha... 24/07 Jahapp, får spela lite mera Prolouge då :P Jobbigt att behöva vänta så länge bara. 24/07 Citat:" god dammit!!!!!!!!:( 24/07
Skicka en rättelse