Kotaku rapporterar om en tragisk händelse som inträffade förra veckan i Redmond, Washington. Melissa Batton utvecklare vid Microsofts Xbox-avdelning mördades av sin man, Joseph Batton, innan han själv tog sitt liv.

Tidigare hade Melissa Batten fått en domstol att utfärda besöksförbud mot sin man efter att hon fick reda på att han hade köpt en pistol.

Hon hade arbetat med titlar som Halo 3 och Gears of War.

Ni har helt missuppfattat det jag menar. Visst, jag bryr mig inte om någon dör, jag skulle göra det om det var någon i min närhet som jag har en relation till, jag förstår dock att folk blir berörda. Det är väl också jättebra att det hamnar i tidningen... 05/08 AHh jo det kanske man tycker. Men Anders Eklund mördade även Pernilla. Du verkar vara en sån som inte läser tidningen så himla mycket isåfall. När nån blir mördad i Sverige så tas det upp i Efterlyst och det skrivs i tidningen för att få fram bevis av... 05/08 först detta sedan en taxi chaffis pga GTA4 vad fan händer med världen vi lever i. Detta är ju sinnessjukt för attans may she R.I.P stackarn håller med som nån påvisade om Engla visst det kanske tar värre än en vuxen men mord är så sjukt det kan bli, jag... 05/08 Trist att se att du är en oempatisk människohatare som har blivit såpass avtrubbad av allt våld i världen att du inte kan reagera på något annat sätt än att rycka på axlarna inför våld och mord. :/ 05/08 Inte direkt! Ingen som sagt att de är nåt mer hemskt än nått annat. Nej, men de finns nåt som kallas att man kan bli berörd. Jävligt otroligt hemskt att nån kan våldta en annan människa, till och med en 10-åring och sen mörda henne. RIP RIP RIP RIP RIP... 05/08 Ett litet inlägg bara, tror det han menade med "Snälla, flytta till Iran" rotar sig i att kvinnor som är otrogna i Iran med en annan man kan dömas till döden. Medans mannen kan vara otrogen hur han vill. Rätt mig om jag har fel dock. Förövrigt kunde det... 05/08 Ja, precis, om det hade varit någon som man kände så är det väl ganska självklart att man bryr sig? Att säga det där är bara idiotiskt eftersom ifall man inte bryr sig _då_ så har man något psykiskt problem. Jag tror inte alls att ni egentligen bryr er... 05/08 Höjden av skamlighet är när kommentarer som "Jaha, är det meningen att vi ska bry oss?" eller "Hon har väl varit otrogen" o.s.v kommer när någons tragiska bortgång uppmärksammas. Tänk om eran mor eller flickvän blivit mördade, hade det varit skoj att... 05/08 Jaha? Ska vi börja läsa om alla som dör inom spelbranschen här på FZ nu eller? Kanske ska starta en dottersida som heter "You've got fragged". Nej, men allvarligt, visst jag kan förstå att det är tragiskt men det finns 2 anledningar till att jag inte... 05/08 Ditt lilla äckel.. 05/08
Skicka en rättelse