#Square Enix synnerligen kryptiskt titulerade evenemang DK Σ 3713 i Tokyo tillkännagavs bland annat att en spelbar demoversion av PS3-versionen av #Final Fantasy XIII kommer att inkluderas i Blu-ray-utgåvan av Final Fantasy VII: Advent Children, som släpps i Japan i mars 2009. Det rapporterar GameSpot.

Motomu Toriyama passade också på att räta ut några frågetecken som uppstått efter den [n=26122 stora nyheten] om att FFXIII även kommer till Xbox 360. Toriyama sa att utvecklingen inte ändrat riktning - PS3-versionen görs först, utan kompromisser med kvaliteten, för att sedan portas till 360. Det betyder att utanför Japan får PS3-versionen ligga och vänta på att 360-porten ska bli klar, eftersom spelet ska släppas samtidigt för båda plattformarna i Nordamerika och Europa.

SquareEnix är nog inte dummare än att de förstår att om dom släpper spelet både på PS3 och 360 så kommer dom sälja fler spel. Synd för Sony som kanske räknat med att sälja några maskiner xtra.. kul för alla 360 användare. Jag läste det här på Gamecore.s... 13/08 Jag bryr mig inte om att FF kommer till x360 också, det är bara fanboys som gör det. Jag är mer irriterad på att jag ska behöva vänta så läääänge! FF är ju en av anledningarna till PS3 köpet :) 05/08 Meh, kommer väl inte ut förens tidigast Vintern 2009, antagligen in på 2010 nångång här :( 05/08 Ojoj, nu är det säkert något FF fan som tar livet av sig. :P 05/08 WAAAH WAAAH, FANBOY, WAAAH WAAAH. Vad har fanboy:ism med saken att göra? Får jag inte klaga på att det blir en sen release utan att bli anklagad för att bli fanboy? Jag gillar hur alla drar "du är en fanboy"-kort såfort någonting händer. Det är lite pas... 05/08 Brukar ju ta jätte lång tid för FF spelen att komma till EU ändå så. 05/08 Vill bara påpeka att spel måste översättas från japanska till engelska också vilket jag bara kan tänka mig görs efter att spelet är klart. Så jag tror inte att det kommer att bli så mycket fördröjt om jag ska vara helt ärlig. 05/08 Tydligen så är det MS som ligger baom detta. Och TYDLIGEN så ger det önskad effekt. Har nämligen 2 kompisar som tänkte köpa ps3 enbart för Final Fantasy.. Men nu när det släpps samtidigt till 360 så ska dem köpa en 360 ist. :D Säga vad man vill om MS,... 05/08 Trodde att alla som gått igenom iallafall delar av svensk grundskoleutbildning hade fått lära sig att man ska kunna bevisa sin poäng om någon ställer en motfråga eller hänvisa till källa på begäran. Säger inte att du har fel, men det kändes som du drog... 05/08 Reine och Mimmi? 04/08
Skicka en rättelse