Den flygande tomaten visas i dag upp i höstrusket i en ny film från utvecklaren #Ubisoft. Smeknamnet tillhör snowboardåkaren Shaun White som lagom till vintern dyker upp på en konsol eller dator nära dig.

I bildarkivet har det landat elva nya bilder tillsammans med ett nytt filmklipp som du ser nedan. Som vanligt ser du dem först på FZ. Du har väl inte missat vår förhandstitt av #Shaun White Snowboarding? Länken hittar du en bit ner.

[v=2753]

Någon som känner igen musiken i spelet nån halvkänd artist? För övrigt värkar spelet ha än väldigt grym soundfx! grafiken oxo! 06/08 blir bra det här, nu gäller det bara att samla pengar till vinterns skidsemester också! 06/08 Ser som många sagt lite stelt ut, hade hoppats på ett hyffsat realistiskt free-roam-spel med mycket djupsnö och vettiga hopp. Detta känns... lite för arkadigt, men det är iaf ett steg i rätt riktning. 06/08 Hoppas nu att ssx och tony hawk spelen får lite press på sig när det här släpps. Det ser lovande ut grafikmässigt :up: 05/08 Ser ut att vara läckert! :) 05/08 Jag har spelat en hel del SSX3, och det är kul. Men det är betydligt mer racing/arkadspel i snowboardkostym än vad det är ett snowboardspel. Lika som battlechess är ett shackspel i medeltidskostym snarare än ett spel som går ut på att strida medeltida... 05/08 Realism är det jag saknar minst i spel branchen. Så länge spelet har ett flow och bra gameplay samt sjukt kul att köra med vänner så är det ett kanon spel. Tony hawk spelen var förr grymt bra spel, och kan inte påstå att det var pga realism. Skate är... 05/08 Men vafan. Skate bevisade att "trickspel" inte behöver vara sjukt överdrivna för att vara roliga. Att sträva efter att det ska se ut som en faktisk extremsportfilm (och öka utmaningen) visade sig vara ett mycket bättre recept. Och här visar dom filmer... 05/08 Gillar när dom glider runt i djup snön. Men hoppen utför byggnader och olika drops ser väl lite si så där ut. Ser ut som nån har satt trådar på åkarn och liksom rycker upp honom/henne en bit. Men men, ska hålla ett öga öppet efter nått demo och prova :) 05/08 kan ju bli bra... ser dockigt ut. Är mest imponerad av vyerna och snön i rörelse så att säga.. 05/08
Skicka en rättelse