Electronic Arts meddelade i dag att #Warhammer Online: Age of Reckoning kommer att släppas samtidigt på de tre stora marknaderna Europa, Asien och Nordamerika den 18e september.

Den vanliga utgåvan av spelet kan beställas från och med den 28e augusti och då får man även en nyckel som ger tillgång till spelet innan den officiella lanseringen. Enligt pressmeddelandet finns det endast ett fåtal exemplar kvar av samlarutgåvan.

Från och med lanseringsdatumet kommer det att gå att köpa speltid enligt följande mall:

1 månad kostar 12,99 euro
3 månader kostar 35,97 euro
6 månader kostar 65,94 euro

Det går även bra att köpa förbetalda Game Cards i utvalda butiker, summan blir då 29,99 euro för ett 60-dagarskort.

Tack till FortranNewbie, wrajjt för detta #nyhetstips!
Har redan förbokat ett exemplar. Ser verkligen fram emot det, även om jag inte är helt säker om jag kommer att fortsätta att spela efter gratismånaden tar slut. 09/08 Isåfall tycker jag att dom hade kunnat begränsa det så att man iallafall slåss en grupp mot en annan full grupp. På så sätt kan man bygga ett team med samma spelare, precis som arena i wow. Det är den biten jag kommer att sakna. 08/08 12vs12 är ju ganska nära arenans 5vs5. Inte många nog för att kunna kallas en zerg direkt. Jag tyckte 8vs8 i DAOC var fantastiskt roligt, spelade aldrig arena i WoW så kan inte kommentera det. 08/08 Bgs kommer att finnas ja, men kan det ändå vara väldigt många spelare inne. Jag är tveksom om det finns en motsvarighet till WoWs arena i Warhammer där man möts tex 5vs5 osv. Campagins i Warhammer är ju ännu inte inlagt men jag vet inte vad som kommer... 08/08 Kommer väl fortfarande att finnas instansierad PvP i WAR? Scenarios och liknande. 08/08 Att inte arena finns i Warhammer tycker jag är tråkigt. Arena är faktiskt riktigt skoj och det hade varit en skön omväxling kontro zergandet som kommer att uppstå i world pvp. 07/08 Bortsett från Achievments som Blizzard lånat rakt av ifrån Lotros deed-system, och ett par detaljer i den nya PvP zonen som redan finns i andra MMOs (siege weapons och förmågan att förstöra byggnader), så ser jag inga nya "spel idéer" måste jag ärligt... 07/08 Bra skrivet. :) Men de har faktiskt "lovat" att städerna kommer implementeras senare. De valde mellan att försena spelet igen så de kunde göra klart städerna, eller att släppa spelet då de planerat och implementera städerna senare när de var klara. Dett... 07/08 Att Warhammer är buggigt som många säger är skitsamma. Alla MMOs (inkl WoW) var buggiga under hela betan samt efter release. Själv kunde jag inte spela WoW normalt förens 1.3 patchen. Den stora frågan är om releasen blir lyckad eller om alla servrar kra... 07/08 Och jag förstår mig inte på folk som påstår att de "varit med i betan sedan jävla länge" om nu spelet är så dåligt. Du motsäger dig själv så att säga. 07/08
Skicka en rättelse