#Massive Entertainment ser ljust på sin framtid, det budskapet förmedlar VD:n Martin Walfisz till Videogaming247 i en kort intervju.

Tydligen ville de inte ha en RTS-studio i Europa och för att vara helt ärlig hade vi gärna arbetat med Activision, men vi är rätt säkra på vår kunskap och det finns inte många studios som kan matcha vår kvalitet.

För närvarande arbetar Massive med konsolversionerna av #World In Conflict: Soviet Assault tillsammans med #Swordfish Studios, men har nu hamnat i den underliga situationen att spelet de arbetar på inte längre ägs av de själva utan av Activision.

Activision kommer inte att ge ut Soviet Assault, nej...I teorin skulle de kunna sälja World In Conflict separat från Massive. Jag tror att en köpare vill vara säker på att de säljs ihop, men vi äger det inte. Activision äger det, så det är deras beslut.

Enligt Walfisz är Massive nu i ett avvaktande läge, men han säger att han är säker på att företaget kommer att klara sig. Walfisz säger vidare att företaget redan haft flera möten med intresserade köpare.

Skicka en rättelse