Tyska #Egosoft borde ha någon sorts medalj för att de envist kämpar vidare med X-serien, spelvärldens allra mest avancerade Eliteklon. Nu är det snart dags för fjärde delen i serien #X3: Terran Conflict och det firar utvecklarna med att bjuda på en liten film.

Nyheter i den här versionen är bland annat att du kan välja att spela olika karaktärer, massor med nya riktigt stora skepp och mer uppdrag än i någon tidigare del.

[v=2763]

Tack till multie för detta #nyhetstips!
Vart lite intresserad av spelet när jag såg filmen och kollade på webhallen och hittade detta http://www.webhallen.com/prod.php?id=43444&traff=1 Kan skriva att det är X3 - The Reunion 2.0 Är det något att satsa på? 09/08 Detta är alltså inte en expansion? Varför heter det inte X4? Blev jävligt taggad av trailern iaf :D 08/08 usch.. ännu ett spel med uppdrag.. ser bra ut o det diggas säkert av de som gillar denna typen av spel men jag vill ha spel av den här typen som är mer rpg där man kan åka ner till planeter "ala atmosphere dive" o att man måste leta upp specifika platse... 08/08 Mao, X-serien fortsätter att vara så nära singelplayer EvE som det bara går. 08/08 X3 är grymt kul om man gillar stora saker och utmaningar. Den första och svåraste utmaningen är att lära sig spelet. Det finns som sagt ingen tutorial i spelet så det gäller verkligen att ge sig tusan på att man ska lära sig det :) På följande site finn... 08/08 Älskade X3 när det kom och nu detta, fan jag bara längtar dock krävs det lite updateringar. 07/08 så det är ett flygspel som ace combat? flygsim blandat med Civilzation? fast med snygg grafik? Hmm låter väldigt spännande , vad behövs för dator o spela det? Har geforce 7600 gs och 2 gig ram hemma och amd 64 proce3ssor. 07/08 X serien blir alltid lite för overkill för mig :P Gillade Privateer 1 och 2 skarpt men aldrig riktigt kunnat sätta mig in i X spelen. Blir lite för mkt när man ska ha fabriker och hela faderuttan. Orka driva ett företag :P 07/08 Mus och WSAD var det i X2 i alla fall, om du inte har joystick 07/08 Ser riktigt bra ut! 07/08
Skicka en rättelse