Nya APB-innehavarna Gamersfirst samlar ihop resterna av onlinerollspelet och börjar om på nytt - nu kan du delta i den stängda betan.

När FZ recenserade #Realtime Worlds #APB var vi inte överdrivet förtjusta, och det dröjde inte heller långt efter lansering innan utvecklarna kapsejsade helt och hållet. Nu är APB tillbaka.

Nya ägarna Gamersfirst meddelar att en stängd beta är på gång, och om du vill delta hittar du mer information här. Drygt 20 000 har redan anmält intresse uppges det, men företaget räknar med att bara 6000 till 8000 får plats när det väl är speldags. Om du spelat APB sedan tidigare kommer du inte kunna använda din gamla karaktär i den stängda betan, men Gamersfirst jobbar på att rädda gammal data till den senare öppna betan.

APB återlanseras senare i år och kommer då att vara gratis att spela.

Asså dem borde ju låte dem som köpte spelet testa det först. 13/01 fattar inte va "realtime worlds" håller på med. 13/01 Jag tycker folk som redan köpt APB ska ha förträde i Beta kön 13/01 Det ända bra i spelet var customiseringen av saker. Släpp editorn fri istället men alla decaler och kläder upplåst. Eller va fan ta betalt några 10 tal dollar för en sådan version utan MMO delen. Jag hade köpt den. Lägg till en bra kodnings miljö för... 12/01 Var med i betan på det första APB och köpte det senare när det kom, blev besviken som sjutton när det lades ner (jag är väl en av de få som verkligen gillade spelet). Att det nu nylanseras och en ny beta är på gång känns ju hur bra som helst, hoppas bar... 12/01 Jag är en av dom som köpte spelet.. Det ligger och dammar i hyllan just nu haha... Får hoppas att dom kan göra nåt bra över det här. 12/01 "APB återlanseras senare i år och kommer då att vara gratis att spela." Varför är folk så jävla tröga? Helt otroligt att du inte kan läsa innan du skriver kommentarer. 12/01 Måste man köpa spelet igen? Sen känns det lite oseriöst att dom inte ens har en hemsida, dom kör på blogger... lol, kmr troligtvis bli fail. 12/01 Även om spelet inte kommer att förändras märkvärt så finns det nog en del som gillade det förut och som gärna vill ha tillbaka det. Själv hann jag aldrig testa APB, men jag kanske ska ta och vara med i den öppna betan. 12/01 Hoppas att inte samma misstag görs igen, dels att man inte lyssnar på vad betatestarna säger. Man rusar fram spelet och man installerar Punkbuster igen. Det va såååå många som sa "äsh man stöter aldrig på några fuskare, bla bla" Men där va så enormt mån... 12/01
Skicka en rättelse