25 januari gör Cryptic Studios sitt superhjälteonlinerollspel free-to-play.

#Cryptic Studios meddelar att deras 1,5 år gamla superhjälteonlinerollspel #Champions Online blir gratis från och med den 25 januari. Därefter kan du skapa karaktärer och stiga i nivåer helt utan kostnad, men vill du ha bonusgrejer som äventyrspaket, mer föremål eller nya krafter så tvingas du betala för dessa in-game. De som vill kan också prenumerera som guld-medlemmar för en månatlig kostnad - något som ger tillgång till än fler bonusprylar.

Mer om vad Champion Onlines free-to-play-modell innebär läser du här och här. Vad vi tyckte om titeln vid lansering? Tre av fem.

Om gratisexperimentet med Champions faller väl ut väntas Cryptic göra om även #Star Trek Online enligt free-to-play-modellen.

Jag ställer mig bakom Star Trek online enligt free-to-play modellen. Jag hade kul med skeppsstriderna osv. men värdet per månad är lever inte upp till innehållet. Jag har absolut inget emot mikrotransaktioner i spelet men då vill jag slippa premuneratio... 14/01 Skulel gärna se att Star Trek Online gick samma väg, var grymt kul i betan men alldeles för lite material :/ Sen var markstriderna unbder all kritik, dock var allt som gällde rymdstrider underbart och i f2p-form så är jag gärna med :) Go Cryptic ;P 13/01 Jag gillade co men betala för det hmm njae så blev bara en månad. Just nu kör jag faktiskt stae trek online fick en snuskigt bra deal på 3månaders prepaid kort. Får se sen ifall, jag kommer fortsätta med det. 12/01 alla fail mmo blir f2p, bara att vänta på det så kommer det snabbare än väntat ;D 12/01 Precis som Exzyz säger, det e så förbannat tråkigt så man vill inte ens spela om det e gratis, Jag brukar få nått ryck då o då o logga in på mitt trialkonto (man får ha upp till 2 gubbar som man kan lattja runt de första uppdragen med, sålänge man vill)... 12/01 Spelet var ju så jävla tråkigt att jag inte ens kommer spela det när det blir gratis. 12/01 Ja det kanske är lite väl sent nu, men om det är gratis får man väl ge det en chans till. Personligen tycker jag att alla i EU som betalade vid launch borde fått några månader gratis iom alla rubberbandingproblem... Jag körde den månaden som ingick när... 12/01 Hoppas dom gör om star trek också, skönt lir men inget jag vill betala varje månad för. 12/01 nice, rätt okej lir nu med polare om det är gratis ;) 12/01
Skicka en rättelse