Högre nivåtak och nya områden är delar av det goda som Trion utlovar!

#Trion meddelar glatt (via Massively) att nästa #Rift-beta går av stapeln 25 till och med 28 januari. Det är den femte betan i raden och namnet på evenemanget är "Battle of the Ascended". Flera nymodigheter är att vänta, med bland annat ett högre nivåtak (nivå 30), en ny zon (Scarlet Gorge) samt en ny dungeon (Foul Cascade). Codex PvP-arenorna kommer vara tillgänglig även denna vända.

Trion är även tämligen stolta över att förra veckans "Warfronts"-evenemang fick spelare att tillsammans registrera en miljon speltimmar. Det är en lång period kaffedrickande det!

Visst, de lånar friskt från alla håll och kanter, men de gör det riktigt bra. Craftingen är en direkt kopia av WoW och upplägget med public-quests är snott rakt av från WAR. Men jag har aldrig varit med om en så välpolerad beta i ett MMO. Lyckades inte... 13/01 När folk säger att detta är WoW klon så tror jag mer på att dom menar själv interfacet, för det håller jag med verkar vara en direkt kopia utav WoW. inställningarna är dom samma, det är mycket möjligt att Trion har köpt GUIt utav blizzard och det är där... 13/01 Jestrix Så du spelade betan som var öppen i tre dagar och som max kunde du komma till level 27 utav 50 och du säger att Rift inte har något nytt att komma med? så Rift systemet är inte nytt? Sättet Soul tree systemet fungerar på är inte nytt(att alla... 13/01 Kan vara värt att ge en chans. Hoppas på att PVP:n är underhållande. Lirar fortf. Warhammer Online p.g.a. dess omfattande sådan. Kikat på en del videos, och den ser ut att kunna bli skapligt intressant. Annars lär det väl, som beskrivet ovan, inte erbju... 13/01 Jag spelade förra helgen med. Finns potential i spelet, men utvecklarna verkar vilja kopiera WoW för mycket. :( Det blir ingenting minnesvärt eller unikt kvar med det som det är nu. Det är samma gamla "döda 25 av de här", samt skills som är tråkiga och... 13/01 Håller med Jestrix. Spelet saknade även känsla på något sätt. Har dock inte spelat någon online spel på över 5 år. Så vet inte hur dagens "nya" spel är. Provade även Tabula Rasa BETAN som jag kände var lika trist. Men minns att när jag började med WoW... 13/01 Huga jag testade i förra helgens beta.. Spelet har inget nytt att komma med och animationer och rörelse i allmänt känns som om det är i seg deg av något slag. Jag ser ett snabbt dödsfall för detta MMO >< 13/01
Skicka en rättelse