Bioware frestar med krispigare grafik, anpassad kontroll och tre gratis DLC-paket när rymdeposet släpps om drygt en vecka.

Bioware är noga med att understryka att #Mass Effect 2 till PS3 är allt annat än en simpel konvertering av det närmare ett år gamla originalet.

"Det jag tror Mass Effect-fans på PS3 uppskattar är att det är mer än en enkel portning", berättar Biowares Community Coordinator, Chris Priestly. Teamet har satsat på att utnyttja hårdvaran till max för att skapa en sådan bra upplevelse som möjligt. Det var också extremt viktigt för oss att se till att PS3-kontrollen kändes bra. En annan sak ni kommer att upptäcka är att in-game-grafik och filmsekvenser känns mer levande och ser bättre ut på PS3."

Som ett läckert körsbär på toppen inkluderas också tidigare DLC, det vill säga Overlord, Lair of the Shadow Broker och Kasumi. Dessutom kommer spelet att släppas både i fysisk form och digitalt. Det är dock oklart om den senare kommer att erbjudas i Europa och hur mycket den kommer att kosta.

Mass Effect 2 till Playstation 3 släpps den 21 januari.

[video=5541]

+1 17/01 @brandter Väldigt många spel använder PS3 som primär utvecklingsplattform sen ca 1,5-2 år tillbaka, ett välkänt är ju ex Battlefield Bad Company 2.... Se mitt tidigare inlägg om spelutveckling till ps3 tidigare i trden och varför det är dåligt för konsu... 17/01 Hmpf, trist med allt det här exklusiva för vissa plattformar... 14/01 Nämn något spel som har utvecklats som multiplattform som har utvecklats på ps3:an? Ps3:an lider av att allt utvecklas till Xbox och sen portas dåligt med kass framerate etc för att de inte kan hantera cellteknik. Då har du inte spelat Uncharted eller... 14/01 +1 14/01 Yes! Nog med detta. Grattis alla som inte har 360, men har PS3 - ni kommer få ert bästa spel hittintills på plattformen! 14/01 Sluta upp nu var glad att d kommer bra spel(som Mass Effect 2) snart är icke -spelarna här å kuttar dej i ryggen! Som vi vet så finns d bara en fiende å d e dom som vill stoppa spel! Jag har Mass Effect på datorn ska nog spela klart d först innan jag... 14/01 Känns som att det är din personliga åsikt PLUS att det är för att Såny har gett en del utvecklare väldigt mycket pengar för att "gå över ån" för att utnyttja cpu/minne för att göra lite extra grafikförbättringar. MS har inte behövt göra detta(eftersom... 14/01 Äger en Xbox360 sedan länge men har även varit sugen på att skaffa en PS3 nu på senaste. Det sjuka och samtidigt det tråkiga är att ALLT faller på den sketna handkontrollen PS3 har. Jag har ägt en Playstation 1 och 2, då gillade jag handkontrollen...... 14/01 Hittills har dom snyggaste konsolspelen spelen varit PS3-exklusiva, så det får väl stå som bevis på att PS3:an kan skapa bättre grafik... 14/01
Skicka en rättelse