Cataclym har fått en ny patch och det är skillnad mot vad Blizzard säger att vi får och vad vi verkligen får.

Blizzard försvarade förra veckan hårdnackat de tuffa utmaningarna i Cataclysms Heroic dungeons. De hävdade att de inte är för svåra och att de absolut inte kommer att förenkla dem. Nu är patch 4.06 här. Gissa vad som hippt som happt blivit enklare?

Det står klart att den största delen av patchen tillhör dungeons och raider. Blackrock Caverns, Grim Batol, Halls of Origination, Lost City of the Tol'vir, The Stonecore, Throne of the Tides och The Vortex Pinnacle har alla en sak gemensamt: bosskampernas svårighetsgrad har justerats så att de är bra mycket enklare att tas med.

Dubbla budskap, tycker ni? Jag är beredd att hålla med.

I övrigt har Blizzard mixtrar lite med klasser, raser och PvP. Patchen är den första riktigt stora sedan #World of Warcraft: Cataclysm lanserades i december.

välkommen till casual gaming eran 15/01 Blir inte förvånad direkt :P 15/01 Vi som inte har tid o lägga mer än kanske max en timme per dag är tacksamma. =) 15/01 Då borde du nog se över vad du gör för fel. Våra rogues ligger på 12-13k dps utan problem i heroics, grym singel target och AOE damage. Om de är några som ska klaga så är det retri paladiner för de är helt värdelösa just nu. 14/01 Själv skulle jag gilla om dom gjorde instancerna lite lättare kanske mindre hp på monstren i hc. Jag hatar när folk gnäller på att jag inte håller uppe min dps som rogue och sen påstår att jag är den svagaste länken. Det är inte nog med att rogues är... 14/01 Det var fortfarande inte de Ghostcralwer sa! "We're happy right now with the overall difficulty of Heroics, but that doesn't mean we won't make tuning adjustments to certain encounters or abilities if we feel they're unintentionally over- or underpowere... 14/01 De får göra som de vill... 14/01 Tycker själv Hcs är lätta kör dk tank, dock alltid jag som får interupta etc menmen sånt får man leva med :P 14/01 Heroic har varit riktigt roligt när det faktiskt är lite utmaning :) Man får dock inte Epics från HC som man fick i Lich King, sen att Blizzard lyssnar på allt gnäll beror ju på att de flesta som spelar är casual och de betalar ju en massa pengar. Själv... 14/01 Om Blizzard säger att det inte ska bli lättare, MEN GÖR NÅGRA BOSSAR LÄTTARE, så är det väl ett dubbelt budskap? 14/01
Skicka en rättelse