Kung Fu Factory utlovar en ärligare tolkning än konkurrenterna.

Testosteronstinna, halvnakna män med bar överkropp och en förkärlek att kramas med varandra på golvet? Man skulle kunna tro att det rör sig om en helt vanlig fredagsmorgon på FZ-kontoret, men faktum är att det är ett knippe #Supremacy MMA-filmer vi har att bjuda på.

Spelet utvecklas av #Kung Fu Factory, som tidigare hette #Just Games och som tidigare samarbetat med bland annat #Rockstar på spel som #The Warriors och #Bully. Vad som erbjuds är en (påstått) "ärligare" tolkning av sporten jämfört med #Electronic Arts #MMA och #THQ:s #UFC Undisputed-spel, och hur det hela artar sig ser du på de två senaste filmklippen nedan.

Den ena är en gameplay-video och den andra introducerar spelarna till MMA-profilen Jens Pulver.

[video=6925]

[video=6924]

Supremacy MMA utvecklas till Xbox 360 och Playstation 3 och ges ut av #505 Games.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jens_Pulver Vad paratar du om "är vad dom var"? Är du på riktigt? Bara där bevisar du att du inte vet vad du snackar om. BJ var i sin prime, gäller dom andra också. 16/01 Jens Pulver är kanske inte ett skämt sett till hela karriären men han är lite som en del andra stora fighters från förr, akterseglad när det gäller teknik och utveckling. Det är så att man fäller en tår när gammla hjältar faller igen och igen och igen..... 16/01 Vad har han gjort för sporten då? Förutom att promota detta spel som inte har något med MMA att göra? Vem man besegrat har inget med saken att göra, snarare när man gjorde det. Tror du att någon av dem där är vad dem var eller? Pulver ha ju inte tagit... 15/01 Jodå, detta blir ett givet köp dag 1, precis som UFC2010 och EA MMA. Man kan ju bara hoppas att man inte tröttnar på detta efter någon vecka dock :/ Förresten, i Vale Tudo får man väl hoppa på motståndarens huvud om man vill, man får iaf stampa och spar... 15/01 Ser ändå rätt lovande ut. Hoppas att det blir något bra utav det i slutändan. Är det för mycket att kanske hoppas på ett "create a star-mode"? 14/01 Han har gjort mycket för sporten, säga att han är ett skämt är att yttra sig för något man inte vet något om. han är snudd på en legend i sporten. Segrar mot BJ-Peen, UNO, Stevenson, Emerson etc etc. Visst han har inte utvecklas så som sporten har men... 14/01 lite elakt ja, hoppa på folks huvven när de ligger ner, tror inte man skakar varandras händer efter en sån fight nää, kan ju lika gärna slåss med knivar & baseballträn om de ska döda varandra elleR? 14/01 Detta lär ju inte hjälpa MMA som sport iaf.. Inga handskar, och till synes inga regler. Säkert kul spel, men dumt att marknadsföra det som MMA tycker jag. Och Jens Pulver har för övrigt alltid vart ett skämt.. Han har ju inte vunnit en fight på typ 3... 14/01 Det här borde lätt bli Arcade klassat ^^ enda spel jag testat där det faktist har funnits lite "realism" känsla i submissionen och strikesen är EA sports MMA, dock är det jävligt slött.. ^^ men det här verkar skojj o stampa på människors ansikten :) 14/01 Little evil, rolig fighter att se i ringen :) 14/01
Skicka en rättelse