Det har varit en del turer kring #Bionic Commando Rearmed den senaste tiden. För ett par veckor sedan [n=26521 sattes releasedatumet] för Xbox 360 (den 13 augusti) och Playstation 3 (den 14/8), följt av [n=26779 förra veckans besked] att PS3-variantens datum inte gäller Europa.

Gällande datorupplagan kom besked förra veckan att det är den 14 augusti som gäller världen över. Spelet släpps via nätbutikerna Steam och Direct 2 Drive och fler säljkanaler kan komma att dyka upp framöver. Men, priset ser ut att bli avsevärt högre än för konsolsyskonen. Om vi går efter USA-priset skiljer hela 50 procent - omkring 10 dollar stycket för PS3 respektive 360 och 15 dollar för pc-varianten. Några exakt jämförbara siffror för Europaversionerna kan inte göras än eftersom alla priser inte är satta.

Enligt #Capcoms Christian Svensson är det högre pc-priset normalt för nedladdningsbara spel, skriver Shacknews. Normalpriset för digitala pc-spel ligger omkring 20 dollar, fortsätter Svensson, och tillägger att distributionen är dyrare på dator. Detta går alltså stick i stäv med spel i butik, där pc-varianterna för det mesta är en eller två hundringar billigare.

Men wtf? Dyrare till PC OCH stödjer inte MP online? De måste bara skoja riktigt ordentligt med oss. Jag som hade tänkt köpa det här, men nu börjar jag tveka. 14/08 Finns många begåvade uttalanden och hållbara teorier från några här. Men dessvärre verkar det som om vetskapen om att man är intelligentare, smartare, mer social och kanske rent av bättre rent generellt, är en nackdel(?). Ta vara på det och utnyttja det... 13/08 Fasen också! Tänkte läsa lusen av osthamstern, och säga åt dig att sluta vara så petig. Men sen kom jag på att jag inte kan göra annat än hålla med dig. :up: 13/08 Ja och detta visar dessutom också hur fel "dator" är i sammanhanget då man först kallar PC:n för den enda datorn och sedan generaliserar igen och utgår från att alla PC-datorer har windows installerat. SWEDISH_-_M@SSACRE: Hajar fett va du snaka om! Rätt... 12/08 Är det inte till PS3, XBOX360 och Windows som det kommer släppas? 12/08 Språk? Nej det flög ut genom fönstret genom all gammal eller nyimporterad skit som vi har fått hit, både språkligt, tekniskt och socialt. Du vet, typ, hooora, keff, du måste reloada, för att kunna save sen, juh, *lol* Skolan är bara i vägen, så släpp... 12/08 Tack. Just detta är så tragiskt med Sverige. Kunskap har blivit oviktigt. Social kompetens och fika är vad som räknas! Och de som gnäller mest är de som saknar kunskap men har egon som blir sårade av kritiken. Samhället måste tydligen acceptera och anpa... 12/08 :P On topic: Det verkar lite underligt att PC-versionen är dyrare då det brukar vara tvärtom även om det inte är frågan om några större summor. 12/08 Dem måste va tråkig som bry sig. :D 12/08 Språk poliser på internetforum är bland det tragiskaste som finns... 12/08
Skicka en rättelse