Endast fyra spel, varav två redan är tillgängliga via digital nedladdning - hur tänkte ni nu, Sega?

FZ har sedan tidigare haft nöjet att rapportera att #Sega släpper en Dreamcast Collection till Windows (fysiskt såväl som digitalt) och Xbox 360, och nu har mer information om släppet sipprat ut.

Den europeiska releasen är satt till den 25 februari och samlingen innehåller fyra spel - varav två redan är tillgängliga som digital nedladdning via Xbox Live. Spelen är #Crazy Taxi, #Sonic Adventure, #Sega Bass Fishing och #Space Channel 5: Part 2.

Nytt för denna samling är förbättrad grafik, achievements och att leaderboards lagts till för respektive spel. Segas leende pr-folk är naturligtvis alldeles till sig och pratar om att det är härligt att "ge något tillbaka" till "trogna Dreamcast-fans" och yadayada, men ingen svarar på frågan om varför man inte kunde ta fram ett mer tilltalande paket än så här.

Mesigt med bara fyra spel, men Space Channel 5: Part 2? Fantastiskt! 15/01 Jag har en moddad US Dreamcast med EU nätagg (kan lira både US och EU-spel) i bra skick med ShenMue 1 & 2... :) Står på vinden nånstans... 15/01 Åh gud, om de bara hade släppt shenmue 1&2 så hade jag köpt det DIREKT! Min bror hade ett dreamcast som försvann under hanns flytt.. men jag har sett att den kompletta shenmue 2 boxen inklusive alla skivor.. undra vad den kan vara värd nu för tiden.. 14/01 Öhh, och var är spelen? Crazy Taxi har redan släppts för länge sen och nyligen separat i ny tappning. Kunde de verkligen inte fixat en lite roligare samling än så här? Det fanns ju en massa grymma titlar till Dreamcast trots allt. 14/01 Luktar som en bitter skribent ^^ Crazy Taxi är galet, soundtracket är bättre än alla musik spel som gjorts = i rest my case 14/01 Jupp, Shenmue 1&2 vore underbart :) Jet Set Radio, Skies of Arcadia och Virtua Fighter 3 vore inte helt fel heller. Jag skulle bli förvånad om dom inte kommer så småningom, dom började ju med Dreamcastportningar för bara något halvår sedan och förhoppni... 14/01 Shen Mue 1-2 och jag hade köpt det direkt. 14/01 Shen mue för fan.. :( 14/01 Där blir det inget köp. Som sagt, tämligen meningslöst. 14/01 Det kan man säga. Bara fyra ynka spel i en Collection-samling samtidigt som det finns mängder med intressanta titlar att sovra ur? Visst, jag kanske inte hade räknat med riktigt lika många spel som i de gamla toppenbra Genesis/Mega Drive-samlingarna,... 14/01
Skicka en rättelse