EA släpper releasedatumet och Need for Speed-namnet. Fira med att kolla in en ny trailer.

#EA har släppt premiärdatumet för racingliret #Shift 2: Unleashed. Den 24 mars är det dags för alla fartfreaks att trycka plattan i mattan med större försiktighet än i jättens ordinarie arkadracingserie Need for Speed.

Det första #Shift låg nämligen avsevärt närmare verklig bilkörning än de vanliga NFS-liren, och med del två skippas alltså det väl inarbetade namnet. Månne ett tecken på en ny inriktning? Nå, vi berättar hur det förhåller sig så fort vi lyckas komma över lite ny kod att testköra. Kolla in den senaste trailern tills dess och notera att den urläckra cockpit-vyn hänger kvar.

[video=6931]

natogundalf om Shift är den mest orealistiska så har du inte kört många racinglir :) Allmänt dock när såg ni senast ett racinglir som inte kallar sig realistiskt. Har för mig att även senaste Need for speed hot pursuit använder ordet real i någon form... 17/01 Verkar fortfarande som om bilarna snurrar runt mitten istället för att svänga med framhjulen. Det är kaxigt att kalla det för en realistisk simulator när det bryter mot naturlagarna mer än någon arkadracer jag någonsin sett. 16/01 Så nu är NFS och Shift skilda spel? :P 16/01 Det ser häftigt ut precis som ettan men fysiken... för guds skull fixa fysiken, det ska inte gå att köra på det viset i en "simulator". Avskydde ettan av denna anledningen, att force feedbacken var fruktansvärd hjälpte inte heller direkt. 15/01 Tyckte som många andra att shift var bra även om det kanske inte var det mest realistiska bilspelet jag har spelat :D 15/01 Tyckte första shift var bra hoppas det här är ännu bättre :) 14/01 "This is real racing" Oja, pröva köra sådär aggressivt i en simulator, game over man :P 14/01 Tycker om att dom skriver ut "Actual gameplay" i trailern. Vore inte dumt om fler vågade visa vilket som är gameplay och CGI. 14/01 ettan var det bästa need for speed jag kört så detta är väldigt lockande 14/01 Hmm undrar om de tillåter att man kan ändra knapp layouten på konsollversionerna, i ettan gick inte detta vilket förstörde hela spelupplevelsen för mig. :( Bra motorljud och grafik men "The most realistic racer ever"... Tja vi får se, ettan var väl ett... 14/01
Skicka en rättelse