Utvecklarna tar ton i vårt filmarkiv där en genomgång av det asymmetriska kooperativa spelläget i tredje skräckpangaren.

#F.E.A.R. 3 må ha försenats till maj i år, men det hindrar inte #Day 1 Studios från att pilla ihop utvecklardagböcker om diverse fenomen. På dagordningen går att nysta att den kooperativa delen i spelet väntas bjuda på en rätt ovanlig upplevelse. Det handlar om att två spelare har varsin tråd att följa, som skiljer sig märkbart åt. I vårt filmarkiv förklaras det bra mycket tydligare.

[video=6943]

If that is legit then it's good to read. 17/01 Pointman will be the one who can activate slow motion, but both players will receive the benefits. 16/01 Fortfarande om dom inte fixar så det går segt för alla så makes det no sense. Bullet time gör ju iprincip så allting han gör går skit snabbt, slow mo för honom så han hinner göra det han ska göra och sen är han SKIT JÄVLA SNABB för resten. Hur det då... 16/01 Det är möjligt för 1 spelare att vara i slowmotion och inte de andra som är någon annanstans på kartan. Vad som händer när ett spel går i slowmotion är att alla animationer går långsammare och gravitationen sänks. Detta kan man ju göra inom ett område... 16/01 Tycker det här spelet är ett solklart exempel hur man kan förstöra en spelserie. 16/01 Och sen kan man ju undra vad F*N ni håller på med allihopa?! Detta är inte 4chan eller flashback, tagga ner och håll er på en nivå utan påhopp... Såvida det är tekniskt genomförbart eller inte lär väl vara irrelevant, eftersom att det rent praktist, är... 16/01 Du är ju bra dum asså, det enda jag skrev var att "tekniskt sett" så skulle det funka. Det är väl jävligt självklart att det kommer gå i slowmo för alla när någon aktiverar det! Vore ju meningslöst annars.. 16/01 Du snackar bara massa skit när vi har en seriös fråga i centrum. Gällande slowmo när du har en kompis brevid dig. 16/01 Och hur i hela skulle det gagna dig? :P Hur som helst, var det bara jag som tyckte att det såg inte fullt så snyggt ut? 16/01 Var inte så jag menade, precis som man kan använda speedhack i cs borde det gå att använda slowhack :P VAR DET SÅ KONSTIG?!?!?!??!?!?!?!?!?!?! 15/01
Skicka en rättelse