På fredag släpper #Microsoft en ny upplaga av Xbox 360 i Europa. Skillnaden mot föregående upplaga är att hårddiskutrymmet ökas från 20 till 60 gigabyte och trevligt nog innebär nyordningen ingen prisökning - rekommenderat pris ligger fortfarande på 2695 kronor.

Ändringen gäller allså mellanprismodellen. Elite-varianten, som har 120 GB hårddisk och kostar en tusenlapp mer, och den hårddisklösa Arcade (cirka 1995 kronor) förblir alltså som innan, i alla fall än så länge. I övrigt medföljer samma prylar som innan: en trådlös handkontroll, en månads Xbox Live Arcade-abonnemang och ett trådlöst headset.

Sa ju dock inte att PS3 är felfri. Men du kan ju inte på allvar mena att det är lika många PS3:or som kraschar. Och det som gör mig mest irriterad är hur MS total ignorerar det problem som de har/har haft med Xbox 360. När jag för fjärde gången skickade... 16/08 Tja, du och många andra ps3-ägare påstår ju att den är felfri och alla bör kasta sina 360s för att köpa en mer "felfri" maskin. Jag har dock jobbat med reperationer och det kommer in bra mkt ps3or som både slutat läsa skivor, kraschade hårddiskar och... 14/08 Kanske värt att köpa detta :) 14/08 För ett tag sen så fick min krysslåda RROD felet, så jag ringde dem och det var ju inga problem med att få den lagad Det tog ca: 2veckor innan jag fick tillbaka den. Men sen kom det en dag då jag ville stoppa in en usb handkontroll till konsolen och gis... 13/08 Så dessa e de nya versionerna som ger ifrån sig mindre värme och är tystare alltså? De byter la ut dvd spelaren också? 13/08 Vad har PS3 med avsaknaden av kvalitén på Xbox 360 att göra? Fortsätt blunda du för MS totala avsaknad för kvalitet, jag tycker i allafall inte att kunden ska behöva lägga ner den tid som många av oss fått göra för att få en fungerande konsoll som man... 13/08 4300?, jag fick då ge 4000kr för den på releasedagen så vet i fasen vart nånstans du köpte din. Folk som borde känna sig lurade är ju faktiskt de som köpte en 60gb ps3a på releasedagen, visst de har bakåtkompabilitet osv, men till ett avsevärt högre pri... 13/08 Började min spelkarriär med NES -> SNES -> PC -> PS2 -> PC. Köpte även CG som jag spelade några dagar innan jag lät det damma hemma i ett år och sålde det. Spelar mycket PC nu men har fått upp ögonen för X360. Är det verkligen värt pengarna? 13/08 Taget från Svenska Akademins Ordlista: – Jfr SARKAST, SARKASTISK, SARKO-] [1] 1) om (kvickt o.) elakt hånande l. ironiskt uttrycks- l. framställningssätt i tal l. skrift, avsett att ned värdera l. kritisera ngn l. ngt; äv. om läggning ut märkt av benäge... 13/08 Borde inte det bli mer prisvärt dock att köpa en 360 med disk redan från början? ^_^ Iallafall då man får headset och dylikt med Premium. Tror du tjänar mer på det faktiskt. 13/08
Skicka en rättelse