När Sony uttalar sig om möjligheten till Everquest 3 för PS3 anar vi att de döljer en räv bakom örat.

När #Sony Online Entertainment tillfrågades om möjligheterna för att #Everquest 3 kan komma till Playstation 3 så var företaget minst sagt mystiska i sitt uttalande.

- Vi har öppet utannonserat att vi har ett nytt Everquest-spel under utveckling, säger Sony Online Entertainment-chefen John Smedley.

- [Jag] kan inte kommentera det [om EQ3 kommer till PS3]. Allt jag kan säga är att vi är ett Sony-företag och vi är mycket, mycket stolta över arbetet vi gjort på DC Universe Online som är multiplattform, och vi är mycket, mycket stolta över arbetet vi gjort på The Agency, som också är multiplattform.

Mycket betonande på att de gjort onlinerollspel till både Windows och Playstation 3, alltså. Tror du att Smedley hade sagt så om det inte fanns planer för att även Everquest 3 ska gå multi?

Epic fail waiting to happen! 17/01 droppa konsoll iden.. MMO ska spelas på pc.. 17/01 Jaaa! Har väntat länge på den här nyheten =) 17/01 Ser inte meningen med 30+ skills å spells som är typiskt för mmo's idag som i det stora hela gör samma sak men med mer eller mindre styrka och olika cooldowns. Plus att dom som lirar mycket tenderar att bygga macros för att dra ner på den mängden/göra... 17/01 Tror inte mycket på det, det har ju talats om att Age of Conan mmo pc spelet ska komma till Xbox 360 under 2 års tid, men det händer inget. Och även om nu ett avancerat mmo kommer till konsol så lär det bli handikappat, för på pc kommer ju alltid en mas... 17/01 Vänta nu, var EQ3 SOE's kommande spel? Här gick jag o hoppades på Planetside Next.. 17/01 Inga problem, så länge de är smarta :) Sacred 2 (A-RPG), Divinity 2 och Dragon Age går alla utmärkt att spela på konsol, i fallande skala. Fördelen du har med konsol är ju att du kan använda A, B, X, Y för vissa skills, RT + A, B, X, Y, LT+ A, B, X, Y,... 17/01 Du vet la att det finns bluetooth keyboards och möss till ps3 :) 17/01 fattar inte hur mmos ska fungera på konsol, jag menar, ps3 kontrollen/xbox kontrollen har ju typ 14 knappar o 2 spakar, och det ska räcka till att gå, hoppa titta, och sen att använda kanske 30 olika buffs, attacker etc 17/01 trevligt att de stora mmo titlarna börjar sprida sig till andra plattformar en PC nu för tiden. Sålänge det inte blir någon usel portning så :) 17/01
Skicka en rättelse