Den som vill lösa fallen i L.A. Noire får bereda sig på många dynamiska förhör. Faktum är att över 50 timmars dialog har spelats in.

Australienska spelstudion Team Bondi har tidigare golvat oss med den fantastiska läppsynkningen av #L.A. Noire. Nu har de också avslöjat att 50 timmars inspelad dialog har producerats.

- Vi har spelat in över 50 timmars dialog med hjälp av MotionScan. Det är att jämföra med två hela säsonger av en TV-serie, berättar Brendan McNamara, grundare av spelstudion, för IGN.

Nu är det inte alls särskilt troligt att allt kommer att stå att finna i den slutgiltiga produkten, men det verkar som att det mesta kommer att användas för att skapa ett äventyr med många olika vägar och möjligheter.

- Varje fall har olika vändpunkter och skillnader beroende på dina val, vilket leder dig längs olika vägar på din väg mot lösningen, tillägger McNamara.

Nu håller vi bara tummarna för att skådespelarna gör tekniken rättvisa och att äventyret blir precis så storslaget som vad det verkar.

[video=6428]

Skicka en rättelse