Gamers tycker om valmöjligheter och det är något Trion tagit fasta på med lovande onlinerollspelet Rift - dags att skräddarsy din egen superkrigare!

Folk som spelar onlinerollspel är spännande människor som njuter av att tänka ut djupa klasskonfigurationer och som talar en märklig MMO-slang som framstår som rotvälska för alla utom den innersta kretsen. Utvecklarna #Trion vet detta och smackar alltså till med en hel del frihet när det gäller att skapa karaktärer i deras kommande onlinetitel.

I kvällens Rift-film är det krigarklassens alla möjligheter som får sig en välbehövlig genomkörare. Oavsett om du lirar solo, pvp eller tar täten som tank så finns sannerligen något för dig.

[video=6951]

Sedan tidigare har vi också haft nöjet att meddela att nästa Rift-beta drar igång den 25 januari - du missar väl inte?

Tycker det var det första nya MMOet jag sett som ser intressant ut. Ser mycket bättre ut en SW:tor som jag tycker ser ut som torr stel fiskpinne. 18/01 Halva poängen är väl i och för sig att alla souls inte behöver vara balanserade. Huvudsaken är att var och en av de 4 huvudklasserna kan funka i grupp/PvP/solo. Därför som det är så enkelt att byta mellan olika uppsättningar. Kanske t.o.m. blir lite ste... 18/01 Vilket skulle vara ett helt befogat påstående. -Är det en Kia eller en Toyota? -Äsch, samma skit! Jag vet inte hur många såna här "crash n' brun" projekt som dykt upp sedan wow kom. Jag får anta att det här också kommer födas med enda foten i graven. 18/01 Ser ut som ett schysst klass system, skippar nog det för Swtor dock :/ 18/01 för fan, sluta jämnföra allt med "WoW" .. irriterande småfjantar...... 18/01 Jag har ju svårt att se hur de ska kunna balansera ett spel med så många class-combos då Blizzard lägger ner galet mycket energi på att hålla Wow hyffsat balanserat, men med mycket färre klasser/specar. I övrigt ser spelet snyggt ut, som vanligt, återst... 18/01 Ser sjukt ointressant ut. 18/01 Ungefär lika meningsfullt att säga som att alla billar idag är ripp-offs på den första. 18/01 Jag kör warrior i förra betan kan säga att soulsystemet är otroligt anpassningsbart, Först körde jag mest skill points i Champion soulen och gjorde riktigt bra burst damage sedan respec;ade jag till mest Paragon och blev som en Rogue :) 18/01 WoW? 17/01
Skicka en rättelse