EA:s senaste visning av nya Fight Night-spelet visar prov på autentiska skademodelleringar som sitter där de ska - som en fetsmock i plytet, med andra ord!

Vi har sedan tidigare kunnat avslöja att boxningstiteln #Fight Night Champion blir #Electronic Arts första vuxen-stämplade titel. Nu har vi mer blod, svett och krökta näsor att bjuda på tack vare den senaste trailern!

[video=6949]

Ja, boxningsvärldens champagne och glamour känns sannerligen långt borta när man ser vad EA vill åstadkomma med denna titel. Utöver de iögonfallande skademodelleringarna sägs också karriärläget bli något alldeles extra som "vi absolut inte förväntar oss". Personligen hoppas jag att det liknar (och slutar som) Suda51-designade gamla Super Famicom-läckerbiten Super Fire Pro Wrestling - men förmodligen inte.

Släppdatumet är satt till den fjärde mars och plattformarna som gäller är Xbox 360 och Playstation 3. Vi har mängder med Fight Night-media i spelarkivet - titta in här för alla nyheter och filmer samlade på en och samma plats!

Skicka en rättelse