Valve lovar spel över gränserna i nästa fysikpussel - men inte för Xbox 360.

Samtidigt som #Valve tillkännagav att #Portal 2 släpps också till Playstation 3 lovade man att just den versionen skulle krydda med allsköns trevligheter. En färsk pressrelease klargör vilka dessa trevligheter är, till exempel möjligheten för PS3-spelare att spela multiplayer med och chatta med pc- och Mac-folk. Andra trevliga funktioner är att spelet sparas "i molnet" (alltså på Valves servrar och inte på den egna konsolen) och gratis tillgång till pc/Mac-versionerna av spelet.

Detta är alltså vad Gabe Newell menade när han i somras lovade att PS3-versionen av spelet skulle bli den mest innehållsrika konsoltolkningen (det släpps även till Xbox 360). Däremot sägs ännu ingenting om stöd för Playstation Move eller 3D-tv.

Portal 2 släpps till pc, Mac, Xbox 360 och Playstation 3 den 18 april. Skillnaderna mot #Portal är bland annat co-op för två spelare och en serie nya intrikata problem att lösa.

lycka till, till dom som kör på konsol, för att om ni såg på trailen så behövde man vara rätt så snabb och smart (vilket är en fördel för pc spelare :D:D) och dom körde ju på pc på trailen :] 24/01 haha, du har verkligen noll koll... För övrigt verkar Portal 2 bra, blir ett garanterat köp till PC! 21/01 Ha ha d e så "roligt" att läsa om å om å om igen att pc e bättre å köra fps spel på. Jag skiter i d för mej är d skönare me ps3 ni tror inte att folk har prövat fps på pc eller? Ja ja i morgon får man nog höra d här igen......... 20/01 det är ingen skillnad på att spela med tangentbord & mus på ps3 eller pc, det är exakt likadant. 19/01 RPG på pc bättre. I vissa fall konsol. 19/01 Tur att man har några intresserade vänner som spelar på PC så man inte behöver förlita sig på någon form av matchmaking där man får hålla någon konsol-spelare i handen genom hela spelet. 19/01 RPG spelas med fördel på PC. Kan eventuellt finnas undantag. Vad gäller 3rd person shooters så är det ju exakt samma sak som fps fast utzoomat. Vilket betyder att PC är valet även för denna undergenre. 19/01 RPG på PC? aja du kanske är lite trött idag? 3rd person shooter funkar annars bra på konsol. Lirar hellre GOW på konsol men spel med lite högre pacing och där man ska hålla koll på större områden så är PC såklart oftast bättre. Dock så kunde man om jag... 19/01 Att spela FPS på consol är som att spela golf med innebandyklubba. Faktum är. Ska man spela: RTS RPG FPS ska man hålla sig till dator. Om man ska spela: Arcard Fighter Sport Racing kan man med fördel välja consol även om dator kan vara ett lika bra val... 18/01 Unrealturnament 3 var d. 18/01
Skicka en rättelse