Diggar du flerspelarläget i Assassin's Creed: Brotherhood? Ubisoft meddelar att du numer kan ladda ner såväl en ny nivå som ett nytt spelläge utan att det kostar dig någonting.

Minns du tiden då tillägg till spel benämndes som antingen uppdateringar eller expansioner? Innan begreppet DLC myntades. #Ubisoft meddelar att du som spelar #Assassin's Creed: Brotherhood nu kan ladda ner DLC-paketet, eller uppdateringen, The Animus Project 2.0 som innefattar ett nytt spelläge, en ny nivå samt ett system för att bedöma hur väl du för dig enligt "Abstergos" olika skalor. Till detta har vi nya bilder och en ny film, förträffligt!

Den nya nivån Pienza beskrivs som en suverän plats för att öva på din förmåga att röra dig snabbt och smidigt över staden. Mängder med höstackar och annat trevligt. Det nya spelläget är en skattjakt där ett lag ska sno skattkistor medan det andra ska, du gissade rätt, förhindra att detta vedervärdiga brott inträffar!

Ni minns väl att Brotherhood enligt FZ faktiskt blev ett av årets tre bästa spel? Ja, det näst bästa, till och med.

[video=6966]

Visa med ett citat när jag tystar andra och hävdar att jag alltid har rätt, tack. 20/01 Ja, men det är väl inget konstigt egentligen. Spel har ju länge utvecklats med planer på uppföljare/expansioner efter release. Bara för att utvecklarna planerar att fortsätta göra innehåll efter release betyder knappast att de hade kunnat ta med det i... 20/01 Självklart representerar jag min egen åsikt, såsom du gör med din åsikt. Jag är inte representativ för alla spelare på marknaden, har aldrig påstått det. Jag är dock representativ för en stor del av spelarna på marknaden. Så det är du som måste accepter... 19/01 Spel idag har många gånger, märk väl, "många gånger", utvecklats med DLC i åtanke, att kunna sälja delar efter release. Ubisoft är ett prima exempel på detta. Så materialet är inte ens med när det går igenom "finputsen/buggfixandet". DLC är en planerad... 19/01 Mars fattar inte varför ubisoft gör detta med alla assasins creed spel till pc. 19/01 Så mycket gnäll. Lär er marknadsprinciper först. Om kunder anser att priset för en vara, i det här fallet extra material till ett redan uppskattat spel, är rimligt så köper man det. Det är ALLT man behöver hålla reda på. Spelare och utvecklare uppskatta... 19/01 Du borde lära dig lite om spelutveckling innan du spottar ut dig sånt här... Exempel: Om ett spel släpps i december har det i regel varit "klart" sedan 6 månader (dvs stängt för nytt innehåll) för att sedan putsas, buggfixas och godkännas av Microsoft/S... 19/01 och när kommer allt godis till pc?? finns det nåt datum? 19/01 Yay! Content Patch. Som den gamla vanliga tiden där man patchade spelen och ofta la in lite extra. Awsome. 19/01 DLC är enbart till för att suga pengar ur kunderna, DLC är material utvecklarna plockat bort från spelet för att sälja vid ett senare tillfälle efter retail-release. Köper folk DLC kommer priserna på spel i slutändan att totalt styras av utgivarna, det... 19/01
Skicka en rättelse