Kongregate har lanserat sin spelapplikation till Android. Vad sägs om över 300 olika spel - gratis?

Vi är medvetna om att Androidägare kan tänkas känna sorg över att vi överlag täcker Iphone-marknaden på ett vidare plan. Det händer mest där, så att säga. Nu kan däremot ni Androidägare sträcka på ryggen och klappa händerna då flashspelssajten Kongregate lanserat sin applikation där det i nuläget finns över 300 olika spel - helt gratis!

Varför detta inte kommit till Iphone? Jo, för att Kongregates titlar bygger på Flash. För att finna applikationen är det bara att gå in på Android-marknaden och söka efter Kongregate.

Jag hittar inte ens en link att ladda ner Adobe 10,1 på mobilen ? Jag har laddat ner kongregate appen men flash hittar jag inte :S Jag har android 2.2 HTC wildfire 20/01 Älskar se nördarna bryta ut i krig direkt så fort nån nämner android eller iPhone :P Går inte att prata om den ena utan att de som äger den andra ska vara där och skryta om hur mycket bättre just deras egna lilla leksak är... Har iphone själv, älskar... 20/01 hähä... more gamez, nice! funkar fint på min Desire :) 20/01 Asnice app, visst lagg ibland i Monster Slayers, men å andra sidan har jag inte prövat något annat spel. :) Funkar bra på både HTC Desire och Samsung Galaxy Tab. 20/01 Besökte deras sida via mobilen och laddade ner det där istället. Nu funkar det bra. Grymt bra app, en del flashspel installerar man och en del kör man direkt. 19/01 Det är borttaget från market, det bröt mot nån regel läste jag borta på Joystiq. http://www.joystiq.com/2011/01/18/kongregate-arcade-removed-from-android-market/ 19/01 Finns ju på market...sök ordentligt, kongregate arcade. Funkar perfekt på min grymma bästa IPHONE KILLER 19/01 Problemet med X10 serien är att SE lovad att ha support för den i två år, men för två veckor sedan så drog dom tillbaka det (läs: dom släpper Arc snart så dom skiter i deras tidigare kunder). Och sen så kom dom leverade med ett föråldrat 1.6 som först... 19/01 flash funkar finfint på min desire iaf. antagligen folk med SE-lurar som ruttnar ur. 19/01 va? finns det androids som inte fungerar med flash? Varit topp argumentet för att köra android, för det är så öppet och har flash. Att dömma av kommentarerna så verkar det inte vara så gröna skogar som många försöker få det att låta. 19/01
Skicka en rättelse