Du kanske känner till att nivåediteraren till #StarCraft II: Wings of Liberty är något utöver det vanliga, och en grupp fans (CreationArtist25) till spelet arbetar på en modifikation som i nuläget har namnet World of StarCraft. Tanken är ju att skapa ett massivt onlinerollspel - direkt spelbart i StarCraft II. På den första gameplayfilmen som dykt upp visas en ofärdig klass upp - Ghost - som skjuter vitt och brett runt sig mot envetna Protoss-ligister.

Du kan läsa mer om projektet på gängets projektsajt.

<object width="464" height="324" id="1987286" type="application/x-shockwave-flash" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" alt="World of Starcraft Pre-Alpha Trailer Game Trailers"><param name="movie" value="http://embed.break.com/MTk4NzI4Ng=="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://embed.break.com/MTk4NzI4Ng==" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" width="464" height="324"></embed></object>

(via PixelatedGeek)

Uppdatering: #ActivisionBlizzard verkar inte helt nöjda med projektet, filmen har försvunnit från Youtube och tillsvidare har vi hittat en annan länk som fungerar. Hur detta påverkar den fortsatta utvecklingen vet vi inte i dagsläget men upphovsmannen skriver i forumet att "jag får väl gå tillbaka till att rita med kolkritor...".