Twittrande meddelar att till och med höga höns på EA blir alldeles till sig av det kommande storliret.

Redan nästa veckoslut kommer #DICE hålla föredrag borta på GDC 2011 - Game Developers Conference om #Battlefield 3, vilket förhoppningsvis kommer erbjuda material i om inte stora, så åtminstone små lass. K.M. Troedsson har twittrat om att de alldeles nyligen visade upp spelet för hans"chefs chef", och att denne kippade efter andan:

- Idag demonstrerade vi Battlefield 3 för min chefs chef - han var närmast mållös efteråt, "mind blown" och gapande mun. (K.M:s Twitter)

Snart är det alltså dags för något konkret. Gör något roligt, tiden går som alla vet snabbast när man har roligt även om ett gott skratt förlänger livet. Snack på nätet lutar åt att #EA kommer satsa hårt på BF3 under andra halvan av detta år med ett släpp gissningsvis (definitivt inte skrivet i sten) under fjärde kvartalet.

minst ett 240p handcam videoklipp av ´gameplay på youtube så hade jag varigt nöjd xD 15/02 Asså jag kan inte fattar varför folk tycker många spel e bättre en BF3 ingen haru sätt gameplay eller något vad tänkte ni på igentiligen Bf2 va ju en succe men det blev tråkigt för många för nyare/kan va bättre spel kommit vänta gärna till Bf3 kommer... 07/02 När Battlefield 1942 kom, tappade alla hakan, det var ju en helt ny typ utav spel, då hänvisar jag till banorna och fordonen. Sen dess har det suttit i att BF42 är så jävla grymt, men nu när det blir allt knivigare för DICE och andra spelutvecklare att... 22/01 Det hade varit svårt att citera om man inte läst inläggen, dummer, och på vilket sätt är det fel att CS/CSS har så många banor? Skulle spelarskapade banor inte räknas, eller vad menar du? Och det är väl klart man blir negativ när man blir påhoppad av... 21/01 Ord! Sen uppskattade jag faktiskt Battlerecorder också! :) 20/01 Hoppas det bara blir till pc 20/01 http://www.discshop.se/spel/pc/battlefield_3_special_edition/P82370 20/01 BC2 är det bäst balancerade online spelet som jag spelar. Jag kan inte komma på ett enda till där noobs kan spela ihop med 133t och alla kan faktiskt ha roligt. Framförallt efter släppet med de nya banorna och Vietnam (även om Vietnam kunde haft lite... 20/01 Jag tar det som att du till fullo håller med om att hela BF-serien är oseriösa lolspel och att de inte går att spela för att vinna. ;) 20/01 Fan vad glad jag blir! det här spelet kommer jag ge många timmar av mitt liv till<3 20/01
Skicka en rättelse