Om du ska bete dig som ett svin mot andra är det rekommenderat att inte vara administratör, och än mer inte använda din admin-krafter för att sätta dit folk. Framförallt inte när det du gör livestreamas.

Dagens nyhet om maktmissbruk, framåt! #Riot Games meddelar på sitt forum att #League of Legends: Clash of Fates-administratören PsyonicHero (smeknamn, gudskelov!) blivit sparkad på grund av sitt beteende. Han är av typen att han gillar att livestreama League of Legends-matcher via Justin.tv och därför var det inte svårt att få honom fälld efter att han använt rasistiska uttryck mot en motspelare, varefter han bannade honom med sina administrativa superkrafter. På orätta grunder, bör förtydligas.

Somliga straffar [insert applicable authority here] direkt, så att säga.

Good for them... 20/01 Faktiskt inte. Jobbar du för ett företag så representerar du även dom. Allt du säger och gör ska återspegla företagets syn på saker. Kan du inte klara av det så är du definitivt fel person för jobbet. Hade han spelat anonymt utanför jobbet hade det dock... 20/01 Instämmer. Anlednignen till att jag inte spelar Dota-spel är för att varje gång man provar på blir man förolämpad, hackad, kickad etc. Första matchen jag körde i HoN blev jag tillsagd att aldrig någonsin röra att datorspel igen, lol, och liknande med... 20/01 Sådär sade jag om alla snorungar som vart födda på 90-talet när det begav sig med CS, back in the day. Jobbiga kids som man skulle kunna strypa kommer alltid finnas, var säkerligen en jobbig skitunge själv en gång i tiden. 20/01 Lol är ett spel man verkligen blir förbannad på. Ena matchen får man 10-2 i score och matchen efter får man 0-10 och blir kallad allt möjligt även fast 2 från andra matchen var med så kallar dom din noob när du matchen innan soppade banan. Dom Borde ser... 20/01 Vilket är anledningen till att man kan köra Arranged teams, dock håller jag med dig om att det är drygt att sitta av 15-20 minuter pga att några fransmän feedar en Tryndamere på top-lane :down: Men det som nämns tidigare här är dålig comunity, jag har... 19/01 Som någon sa här, tycker du att folk är otrevliga i LoL så ska du inte pröva på HoN eller Dota. I min mening har spelet den bästa communityn för just den här typen av spel, dock är det ju väldigt lagbaserat. Om en spelare gör fel så innebär det oftast... 19/01 Efter att ha läst hans kommentar tycker jag det var överdrivet att sparka honom. Han var säkert trött, hade en dålig dag och blev sur på den här spelaren. Han sa dumma saker som vilken spelare i ALLA spel säger hela tiden utan några vidare konsekvenser.... 19/01 Av någon anledning kan jag inte rätta till spelinformationsmissen själv, men det fixas under morgondagen. Håll ut! ;) 19/01 Hahaha! Bra spel men FAIL av honom 19/01
Skicka en rättelse