Idag tillkännagav spelutgivaren #Ubisoft alla de 3DS-titlar de ämnar stödja #Nintendos 3DS med under första halvan av 2011. Totalt rör det sig om åtta spel varav åtminstone ett par kan betecknas som riktiga dräpare.

De sex titlar som släpps vid konsolens släppdatum den 25 mars (läs mer om det här) eller strax därpå är följande:

#Tom Clancy's Splinter Cell 3D

Sam Fisher är tillbaka i ett helt nytt spionäventyr som är mer inlevelsefullt än någonsin tidigare tack vare 3D-grafiken och en (utlovat) innovativ ny spelkontroll.

#Tom Clancy's Ghost Recon

Taktisk, turbaserad action för den som föredrar djupa spel med gott om valmöjligheter och ett en-mot-en-flerspelarläge på samma konsol.

#Rayman 3D

Spelhjälten Rayman är äntligen tillbaka i ett renrasigt plattformsäventyr för första gången på åratal. Då kan vi också förlåta att detta inte är mer än en omarbetad version av superba #Rayman 2: The Great Escape.

#Rabbids 3D

Ett plattformsspel med de omåttligt populära minispels-kaninerna - kan det vara något?

#Combat of Giants: Dinosaurs 3D

[video=6983]

Lovande barnspel som mixar utforskning och experimenterande med realtidsstrider med fläskiga dinosaurier. Ubi mumlar om "åldrarna 7 till 10 år", men FZ hävdar bestämt att dinosaurier passar alla åldrar.

#Asphalt 3D

[video=6982]

Med mer än 40 licensierade fordon, 17 varierade banor och - såklart - 3D-grafik hoppas Ubisoft att det här ska bli det enda bilspelet du behöver till 3DS.

Två ytterligare spel släpps senare under 2011:

#James Noir's Hollywood Crimes

En helt ny satsning exklusiv för 3DS, konceptet är pusseläventyr i en interaktiv 3D-värld med dryga 150 mysterium och gåtor att lösa.

#Driver Renegade

1990-talets ikoniska Driver-hjälte John Tanner är tillbaka - men är serien relevant även på 10-talet?

Är det något av spelen som får det att vattnas i munnen?