Två nya klipp slår sin väg in i arkivet då Taskmaster och självaste Akuma avslöjas för Marvel vs. Capcom 3.

Om du är ett fan av "fusk-2D-fighters" (3D-grafik på en 2D-spelplan) så är chansen omåttligt stor att du just nu går och trånar efter #Capcoms #Marvel vs. Capcom 3. Vi hoppas därför att du blir lycklig av att två nyutannonserade slagsmålshjältar fångats på rullande bild, och du ser dem nedan.

Taskmaster är en superskurk från serietidningarnas värld, där han ofta figurerar i störtlöjliga kostymer och i helt besinningslöst vrickade historier. Hans superegenskaper gör att han kan imitera andras fysiska rörelser såväl som röster. Men allra helst chillar han bara med sin fru Mercedes, som han ibland dock glömmer bort att han är gift med.

Legendariska Street Fighter-bossen Akuma däremot behöver ingen närmre presentation - han är precis lika överjävligt stark som alltid. Om du inte vet vad jag talar om så ombeds du möta honom i Super Street Fighter II Turbo. Han kommer lämna dig gråtandes på golvet, i fosterställning och med ingen i hela världen som bryr sig om dig. Ja jösses, han är så ond. Och stark, nämnde vi det?

Taskmaster dängar på

[video=6974]

Akuma fläskar på med slagkombinationer på över 40 hits

[video=6973]

Skicka en rättelse